Video Video

Test Anxietate Depresie Stres

Test Anxietate Depresie Stres

Testul DASS 21 este o metoda cantitativa de masurarea a unei probleme psiho-emotionale pe 3 axe: depresie, anxietate si stres. Testul nu este o masurare categorica pentru un diagnostic clinic, pentru acest lucru fiind nevoie si de o corelare cu simptomatologia si alte metode de investigare.

Va rog cititi fiecare propozitie si bifati una dintre casutele din dreptul afirmatiei care reflecta cel mai bine starea pe care ati resimtit-o de-a lungul saptamanii trecute. Nu exista raspunsuri corecte sau raspunsuri gresite. Nu va petreceti foarte mult timp pe fiecare propozitie.

 • Sunt de acord sa fiu contactat(a) prin e-mail in scopuri generale de marketing

  Prin intermediul website-ului www.idtherapy.ro, va punem la dispozitie formulare de contact cu ajutorul carora puteti lua legatura cu noi pentru a afla informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite, puteti adresa solicitari si formula reclamatii si sugestii.

  Pentru ca solicitarile dumneavoastra sa ajunga la noi si pentru ca noi sa va putem contacta in legatura cu acestea, colectam datele dumneavoastra cu caracter personal (numele, prenumele telefonul si adresa e-mail).

  De asemenea, dorim sa va furnizam informatii cu privire la serviciile noastre psihologice si medicale si sa beneficiati de promotiile noastre. Daca sunteti de acord sa primiti informatii de publicitate si marketing din partea noastra, va rugam sa bifati casuta corespunzatoare de mai jos.

  Va asiguram ca siguranta si confidentialitatea datelor clientilor nostri sunt foarte importante pentru noi. In acest sens, va rugam sa cititi nota de informare cu privire la protectia datelor personale ale clientilor nostri, disponibila aici .

  Va multumim pentru increderea acordata serviciilor noastre si modului in care protejam datele dumneavoastra.

 • 1. Mi-a fost greu sa ma linistesc.

  1 / 21

 • 2. Mi s-a uscat gura.

  2 / 21

 • 3. Nu am putut sa resimt niciun sentiment pozitiv de niciun fel.

  3 / 21

 • 4. Am experimentat dificultati la respiratie(respiratie rapida, respiratie incetinita in absenta unui effort fizic).

  4 / 21

 • 5. Nu m-am putut mobiliza sa fac lucruri.

  5 / 21

 • 6. Am avut tendinta de a reactiona exagerat.

  6 / 21

 • 7. Mi-au tremurat mainile.

  7 / 21

 • 8. Am simtit ca m-am consumat nervos.

  8 / 21

 • 9. Mi-am facut griji cu privire la situatii in care m-ar putea apuca panica si m-as face de ras.

  9 / 21

 • 10. M-am simtit ca si cum n-as mai avea o directie catre care sa ma indrept.

  10 / 21

 • 11. M-am simtit agitat/a.

  11 / 21

 • 12. Mi-a fost greu sa ma relaxez.

  12 / 21

 • 13. Am fost cu moralul la pamant si trist/a.

  13 / 21

 • 14. Am fost intolerant/a cu orice ma deturna de la activitatea mea.

  14 / 21

 • 15. M-am simtit foarte aproape sa intru in panica.

  15 / 21

 • 16. Mi-a fost greu sa ma entuziasmez de ceva.

  16 / 21

 • 17. Am simtit ca nu valorez mare lucru ca om.

  17 / 21

 • 18. M-am simtit sensibil/a la orice.

  18 / 21

 • 19. Mi-am simtit inima batand foarte tare sau anapoda chiar daca nu faceam niciun efort fizic.

  19 / 21

 • 20. Mi-a fost teama fara vreun motiv anume.

  20 / 21

 • 21. Am simtit ca viata nu are sens.

  21 / 21

 • Vezi rezultatul...

Florin EnceanuFlorin Enceanu
13:11 18 Sep 22
Am inceput consilierea pentru frica de zbor, spunandu-i doamnei Gorduza ca eu nu cred in povestea acesta, de a-mi depasi aceasta temere printr-o terapie VR. Ca una-i zborul real si alta este o simulare.Cum s-a derulat totul mai departe?In primul rand mi-a castigat increderea inca din prima zi, datorita experientei si modului in care aborda totul. S-a simtit pe deplin pregatirea dansei ca medic si acreditarile obtinute in Italia si SUA.Mai apoi, dupa ce am terminat ultimul modul, am avut parte si de primul zbor, un zbor in care senzatiile experimentate au fost exact ca cele din simulare. Fara vreun atac de panica sau vreo problema notabila. Asta dupa ce in urma cu un an, doar trecand pe langa eroport si imaginandu-ma intr-un avion, ma facea sa ma simt teribil, gandindu-ma atunci ca nu voi zbura niciodata.Recomand cu toata increderea tuturor persoanelor care sufera de aerofobie.
Marius NiculaeMarius Niculae
14:46 26 Jul 22
Sunt foarte putini oameni care îți marchează viața! Pentru mine, Nadia, este unul dintre ei. După 8 ani in care vedeam lumea doar din pozele prietenilor din vacanța, am reușit!Am zburat pana in Tenerife, 6 ore, alături de familia mea, fără nicio problema. Dacă înainte îmi era teama doar când ma gândeam ca voi cumpara biletele de avion, acum nu mai am nicio problema.Faceți lucruri minunate și datorită tehnicilor învățate am reușit sa trec peste acest blocaj!Multumesc Nadia! 🙏🙏🙏
adrian marinadrian marin
06:15 25 Jul 22
Buna ziua! Desi am fost sceptic in ceea ce priveste VR-ul pentru ca am considerat ca nu va putea simula zborul, am fost placut surprins sa aflu, chiar din primele sedinte, ca te plaseaza exact unde trebuie: in avion.😁Experienta este uimitoare! Fiecare element din VR iti pune in miscare mecanismul de aparare al corpului, care, pe parcursul sedintelor, te obisnuieste cu ceea ce va insemna zborul cu avionul. Si nu un zbor agitat, ci chiar unul linistit si plin de bucurii ca reusesti sa depasesti momentele pe care le-am crezut tensionate.D-na Gorduza Nadia: jos palaria! Un om cu o rabdare fara margini si o pregatire deosebita. A stiut in fiecare etapa ce "butoane" sa apese ca sa ma determine sa prind incredere ca totul va fi bine pe timpul zborului. Si asa a fost.Recomand cu caldura programul!Felicitari si va multumesc doamna!Dragilor, aveti incredere ca puteti sa zburati linistiti dupa acest program!
teodor tucateodor tuca
15:09 04 Oct 21
Multumesc doamnei doctor Nadia Gorduza pentru sedintele de terapie aplicata, foarte eficiente si cu rezultate deosebite in timp scurt.Exercitatiile invatate in timpul sedintelor cu dansa au fost de un real ajutor pentru mine si m-au invatat sa gestionez mult mai bine situatiile dificile si pe cele din afara zonei de confort.
George IvanGeorge Ivan
08:17 03 Aug 18
Terapie împotriva fricii de zbor cu succes. Pe lângă metodele de lucru specifice aș menționa și atmosfera liniștitoare care, cumva, te pregătesc pentru sesiunea de terapie cu realitate virtuală. Recomand cu căldură terapia cu doamna Nadia Gorduza.
js_loader