Video Video

Test Screening Psihoze

Test Screening Psihoze

Intrebarile urmatoare sunt legate de ganduri, sentimente și comportamente pe care le-ati avut, sau nu, in diverse situatii.
Raspundeti la urmatoarele intrebari gandindu-va cum v-ati simtit in ultimele 7 zile, bifand doar una din casute.

 • Sunt de acord sa fiu contactat(a) prin e-mail in scopuri generale de marketing

  Prin intermediul website-ului www.idtherapy.ro, va punem la dispozitie formulare de contact cu ajutorul carora puteti lua legatura cu noi pentru a afla informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite, puteti adresa solicitari si formula reclamatii si sugestii.

  Pentru ca solicitarile dumneavoastra sa ajunga la noi si pentru ca noi sa va putem contacta in legatura cu acestea, colectam datele dumneavoastra cu caracter personal (numele, prenumele telefonul si adresa e-mail).

  De asemenea, dorim sa va furnizam informatii cu privire la serviciile noastre psihologice si medicale si sa beneficiati de promotiile noastre. Daca sunteti de acord sa primiti informatii de publicitate si marketing din partea noastra, va rugam sa bifati casuta corespunzatoare de mai jos.

  Va asiguram ca siguranta si confidentialitatea datelor clientilor nostri sunt foarte importante pentru noi. In acest sens, va rugam sa cititi nota de informare cu privire la protectia datelor personale ale clientilor nostri, disponibila aici .

  Va multumim pentru increderea acordata serviciilor noastre si modului in care protejam datele dumneavoastra.

 • 1. Au existat momente in care ati simtit ca se intamplau lucruri stranii si inexplicabile, si pe care alte persoane le-ar considera greu de crezut?

  1 / 7

 • 2. Ati simtit vreodata ca aveti talente sau puteri speciale, pe care alte persoane sau grupuri de persoane nu le au?

  2 / 7

 • 3. Ati simtit vreodata ca oamenii sunt mult prea interesati de persoana dvs., va vizeaza in mod special sau incearca sa va faca rau in mod voit?

  3 / 7

 • 4. Ati simtit vreodata ca modul in care lucrurile erau aranjate, modul in care se intamplau sau modul in care erau spuse avea un inteles special sau un mesaj care va privea doar pe dvs.?

  4 / 7

 • 5. Ati simtit vreodata ca o alta persoana poate sa va influenteze direct sau sa va controleze gandurile, intr-un mod greu de crezut de ceilalti, de exemplu, prin telepatie?

  5 / 7

 • 6. S-a intamplat sa auziti voci sau sunete cand erati singur/a si nu aveati vreo explicatie pentru ele? SAU ati avut viziuni sau ati vazut lucruri pe care alte persoane prezente nu le puteau vedea?

  6 / 7

 • 7. Vi s-a spus vreodata ca e posibil sa suferiti de schizofrenie, tulburare schizoafectiva, tulburare bipolara sau depresie maniacala?

  7 / 7

 • Vezi rezultatul...

[grw id="25726"]