Video Video

Servicii

Servicii de Psihoterapie Personalizate ID Therapy

 

Combinăm soluții psihoterapeutice diferite pentru a cartografia exact sursa și modalitatea de manifestare a unui simptom.

Acționăm având mereu în minte scopul final pe care vrem să-l obținem și ne concentrăm pe terapii unice, personalizate, centrate pe rezultate precise.

 

Pe această pagină vei descoperi tipurile de servicii oferite de către clinica ID Therapy. Dă scroll mai jos pentru a afla mai multe!

Psihoterapia Individuală

Abordare unică în psihoterapie.

La ID Therapy nu ești nici pacient, nici client.

Ești o entitate unică ce primește, ca urmare a unei analize în profunzime a problemei, un plan terapeutic personalizat cu descrierea tuturor etapelor care vor fi parcurse și timpul prezumtiv necesar pentru acest proces. Abordarea noastră medicală și psihoterapeutică este bazată pe protocoale terapeutice internaționale, și este adaptată într-o manieră inovativă, pentru a scurta calea către soluție.

Nu tratăm pacienți, nici nu servim clienți. Tratăm persoane în umanitatea lor integrativă.

Descoperă serviciul de psihoterapie individuală

Psihoterapia de Cuplu Gottman

Salvează-ți relația cu Terapia de Cuplu prin Metoda Gottman!

Terapia de cuplu prin metoda Gottman se referă la strategii prin care se întăresc sentimentele de prietenie și intimitate, se găsesc soluții pentru a gestiona conflictele și se construiesc proiecte de viață comune.

Abordarea Gottman a devenit populară pentru că este pragmatică, bazată pe cercetări științifice și focalizată pe latura pozitivă a relaționării.

Descoperă serviciul de psihoterapie cuplu prin metoda Gottman

Psihoterapia prin Realitate Virtuală

Terapia prin Realitate Virtuală asigură vindecare și ameliorare pentru fobii specifice, sau pentru adicția de tutun și nicotină prin intermediul tehnologiilor inovative bazate pe virtual reality.

Virtual Reality Therapy (VRT) se folosește de aplicații și programe de imersiune vizuală. Cu ajutorul mediilor create artificial, oferi pacientului un mediu sigur și confortabil, în care să simuleze și să retrăiască diferite experiențe, pentru a-și putea trata anumite afecțiuni.

Procesul se desfășoară în prezența medicului/psihoterapeutului, astfel încât să se poată monitoriza evoluția reacțiilor.

Descoperă serviciul de pshioterapie prin realitate virtuală

Consultatii Psihiatrie

Reechilibrarea rapida dupa un blocaj sau o solutie complexa si completa la o problema de sanatate presupune scenarii individuale. Imbinam tratamentul medicamentos cu protocoale moderne in domeniul psihoterapiei si instrumentar de ultima ora cu tehnici milenare pentru a da forta fiecarui potential de vindecare.

Combinatia intre psihoterapie si terapie medicamentoasa este uneori solutia ideala in abordarea unor afectiuni precum depresia, anxietatea, stresul.

Mai multe detalii

Consultații Online

O ședință de terapie online este similară cu o ședință clasică în care te întâlnești față în față cu psihoterapeutul în cabinetul acestuia.

Ședințele de terapie online se adresează majoritar următoarelor tipuri de persoane:

  • Persoanelor care sunt foarte ocupate și nu au timp să se deplaseze.
  • Celor care locuiesc în altă țară și au nevoie să aibă parte de o ședință de psihoterapie în limba maternă.
  • Oricărei persoane care nu locuiește în România vorbitoare de limbă engleză.
Descoperă serviciul de consultații online

Evaluare Clinică

Vă oferim o serie de teste de evaluare psihologică, cu scopul de a identifica anumite probleme – legate de starea de bine psihologică, de evaluare a relației de cuplu, parenting, precum și teste specifice cum ar fi – test audit alcoolism sau test frică de zbor.

Prin această analiză se pot descoperi anumite tulburări psihice care ar putea fi ameliorate prin ședințe de psihoterapie.

Descoperă serviciul de evaluare

Workshops

Alăturați-vă miilor de cupluri din întreaga lume care au beneficiat de workshopurile bazate pe rezultatele cercetărilor de peste 40 de ani ale Institutului Gottman. Veți învăța abilități bazate pe cercetare, care vă vor ajuta să gestionați mai bine relația de cuplu precum și noul statut de părinte, o dată cu apariția nou născutului în viața dumneavoastră.

Workshopurile FaceReading Academy se bazează pe știința străveche a citirii feței, din ce în ce mai folosită astăzi. Poate fi folosită cu succes atât în viață privată cât și în business, ajutându-vă în negocieri, să gestionați cu succes conflictele între angajați sau să recrutați persoana potrivită la locul potrivit, sau chiar să vă găsiți partenerul potrivit.

Descoperă detalii despre workshops

Psihoterapia pentru adolescenți

Stresul, anumite aspecte medicale, violența, bullyingul, adictiile sau pierderea unei relații creează probleme adolescenților, dar ele pot fi rezolvate cu un psihoterapeut.

Adolescenții pot beneficia de 3 tipuri de terapii: individuală, de grup și de familie. Pot încerca și o combinație între terapia individuală și terapia de grup.

De obicei terapia durează cel puțin 3 luni cu o frecvență săptămânală. Dar sunt și afecțiuni sau probleme care necesită 1 an de terapie. Oricât ar dura psihoterapia, adolescentul cu siguranță va remarca evoluția către echilibrul psihoemoțional pe care îl căuta inițial.

Mai multe detalii