Video Video

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Continutul website-ului www.idtherapy.ro (in continuare, denumit site) este proprietatea exclusiva a entitatilor GORDUZA PARTNERS S.R.L., C.P.I. LUPU GORDUZA MARIA NADIA si LUPU-GORDUZA MARIA NADIA (in continuare, denumite generic Titularii si individual, Titularul).

Prin accesarea siteului www.idtherapy.ro, orice persoana fizica sau juridica, sau orice entitate romana sau straina (denumite in continuare, in mod generic Utilizatorii sau individual Utilizatorul) declara ca este de acord cu politica si termenii si condițiile de utilizare ale site-ului, asumându-si consecintele descrise mai jos pentru nerespectarea acestora.
Titularii detin toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazelor de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site, in lipsa unor stipulatii contrare sau a indicarii unor alti titulari. Drepturile Titularilor sunt protejate de legislatia romana in vigoare.

Site-ul este un portal web de prezentare a serviciilor oferite, continand si o sectiune de informatii realizate de personal cu studii medicale si studii de psihologie/psihoterapie, având atât caracter comercial cât si informativ.

Prin completarea formularelor puse la dispozitie vizitatorilor, persoanele interesate pot adresa solicitari si informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite de Titulari, pot formula sugestii sau reclamatii.
Accesul utilizatorilor la serviciile de tip Newsletter sau unele facilitati din cadrul site-ului necesita inregistrarea utilizatorului cu o adresa de e-mail sau alte date de contact si, in unele cazuri, o parola. Prin inregistrarea pe site, utilizatorii inteleg sa ofere titularilor dreptul de a utiliza datele si informatiile furnizate, cu scopul promovarii serviciilor si marcilor furnizate, a efectuarii de studii, sondaje, statistici sau orice alt scop comercial pe care titularii il vor considera de cuviinta. Titularii incurajeaza utilizatorii sa nu dezvaluie nimanui parola sau datele de logare pe site, acestia fiind direct raspunzatori de continutul postat in numele lor la rubricile din site. Titularii nu vor cere niciodata parola conturilor dumneavoastra prin mesaje, prin posta electronica sau telefon.

Titularii nu sunt si nu vor fi legal responsabili in niciun caz si pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in site. Pentru a afla informatii detaliate si complete despre serviciile puse la dispozitie de Titulari, puteti sa va adresati resprezentantilor acestora fie telefonic, fie in scris, utilizand datele de contact puse la dispozitie de titulari, la sectiunile de contact dedicate.

Titularii nu sunt responsabili pentru informatiile cu caracter terapeutic puse la dispozitie prin intermediul site-ului, acestea avand un caracter general sau vizand doar anumite aspecte, neavand un caracter aplicabil fiecarui utilizator. Utilizatorii vor folosi informațiile furnizate în cuprinsul acestui site pe propria raspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau a informațiilor preluate, Utilizatorii accepta ca Titularii sunt absolviti de orice raspundere. Pentru stabilirea unui diagnostic sau pentru recomandarea unei terapii personalizate va rugam sa programati o intalnire cu unul dintre specialistii nostri. Titularii asigura utilizatorii cu privire la pastrarea confidentialitatii informatiilor transmise. Titularii pot folosi informatiile sau cazurile postate de utilizatori pe rubricile publice din site fara a fi necesara obtinerea acordului utilizatorului insa nu vor folosi informatiile puse la dispozitie de utilizatori in rubricile individuale, sau in continutul corespondentei purtate de catre utilizatori cu titularii sau reprezentantii acestora, decat cu acordul utilizatorilor, sau fara a indica numele reale sau datele de contact reale ale acestora.

Totodata, Titularii nu sunt responsabili in nicio masura de continutul furnizat de terte persoane, de continutul sectiunilor publicitare, al mesajelor publicitare sau al continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul site-ului. Fiecare utilizator al site-ului raspunde de continutul postat in numele sau pe site, la rubricile interactive, Titularii rezervandu-si dreptul de a sterge partial sau integral postarile cu un limbaj licentios, malitios, sau care nu au legatura cu continutul si tematica abordata la rubrica respectiva. Titularii nu raspund de eventualele daune invocate de terte persoane pentru asocierea de nume, marci, sau alte informatii comerciale cu privire la produse sau servicii oferite de diversi agenti economici, furnizori, prestatori, sau orice alte entitati, aprecierile calitative cu privire la acestea apartinand in integralitate autorilor comentariilor sau articolelor.
Niciunul dintre materialele care alcatuiesc continutul acestor site-uri nu constituie o oferta ferma de a contracta sau o oferta de vanzare-cumparare a vreunui serviciu medical sau de orice alta natura. Orice programare, rezervare, sau solicitarea oricarui serviciu pus la dispozitie de catre Titulari prin intermediul site-ului reprezinta un angajament numai dupa transmiterea unei confirmari scrise sau telefonice din partea Titularilor sau a reprezentantilor acestora.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate, pe acest site, indiferent de forma pe care acestea o imbraca, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Titularului.
Titularii isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment, portiuni ale continutului site-ului. Totodata, Titularii isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut din site, utilizatorii neputand solicita angajarea raspunderii titularilor pentru pierderea oricaror informatii puse la dispozitie sau cuprinse in continutul siteului.
Utilizatorii pot folosi continutul site-urilor doar pentru uzul personal. Indepartarea sau alterarea continutului sau a insemnelor care identifica dreptul de autor al titularului asupra continutului, modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea ori distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, total sau partial, din site, reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, inclusiv utilizarea de linkuri de tip „profitshare” daca scopul acestei activitati este unul comercial, sunt strict interzise si dau dreptul Titularilor de a solicita daune interese.
Orice actiune sau incercare de natura sa incalce prevederile de mai sus vor legitima Titularul sa faca uz de dreptul de a se adresa instantelor de judecata legal competente sau a organelor de cercetare penala pentru sanctionarea unei asemenea fapte.
Anumite parti ale continutului publicat pe site-uri pot sa fie furnizate de terte persoane cu care site-ul are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului site-ului pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Atat site-ul cat si titularii nu sunt responsabili in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta are caracter publicitar, informativ, denuntator, concurential, etc. . De asemenea, site-ul si Titularii nu sunt responsabili de continutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.
Utilizatorul este constient de faptul ca site-ul nu poate fi disponibil in mod continuu, in special pe parcursul intretinerii hardware-ului si software-ului furnizorului site-ului, motiv pentru care utilizatorul nu poate solicita niciun fel de pretentii cu privire la functionalitatea site-ului.

De asemenea, utilizatorul trebuie sa aiba in vedere ca Titularii nu sunt responsabili in cazul in care site-ul nu functioneaza ca urmare a:

 • situatiilor in care se manifesta factori externi, care nu pot fi controlati de Titulari, cum ar fi, dar nelimitandu-se la orice evenimente de forta majora;
 • defectiuni, actiuni sau omisiuni ale furnizorilor Titularilor care au legatura cu furnizarea serviciilor aferente Site-ului;
 • defectiuni ale retelei de internet;
 • actiuni sau omisiuni ale utilizatorilor;
 • situatiile cand se aplica/sunt active hotarari ale instantelor judecatoresti sau ale masuri legale.
  In astfel de cazuri, utilizatorul nu poate solicita niciun fel de pretentii cu privire la functionalitatea site-ului.

Desfasurarea sesiunilor online

Este important ca inainte de fiecare sedinta online sa va asigurati ca totul decurge normal, ca respectati ora programata si ca nu vor exista probleme legate de:

  • echipamentele dvs. (camera video, microfon, navigator web folosit etc)
  • conexiunea dvs. la internet;
  • locatia din care o sa participati in cadrul intalnirii online.

Astfel, intelegeti, recunoasteti si sunteti de acord ca, in cazul sesiunilor online:

 • aveti instalat, configurat si veti folosi intotdeauna o camera web si un microfon si ca acestea functioneaza corespunzator;
 • aveti instalat, configurat si veti folosi un navigator web (browser) compatibil;
 • aveti o conexiune la internet stabila si de mare viteza care permite traficul de continut video si audio. Discutati cu furnizorul dvs. de servicii de internet despre capabilitatile retelei dvs. si daca acestea garanteaza trafic video si audio.
 • in cazul in care decideti sa utilizati conexiune mobila la internet, aveti o conexiune stabila la retea si de mare viteză (4G) care functioneaza fara intreruperi. Asigurati-va de viteza de transfer si de capabilitatile/limitele accesului la internet puse la dispozitie de furnizorul dvs. de servicii;
 • veti participa in cadrul unei sedinte online dintr-un loc sigur, stabil si care nu este in miscare (automobil, tren, avion, ambarcatiune sau orice alt mijloc de transport sau de agrement);
 • este responsabilitatea dvs. directa sa va asigurati de buna functionare a tuturor echipamentelor necesare initierii si desfasurarii optime a unei sesiune in cadrul site-ului nostru;
 • in cazul in care ceva nu va functiona corect si sunteti in imposibilitatea de a initia, participa si/sau continua in cadrul unei sesiuni, este responsabilitatea dvs. directa, Titularii neavand nicio raspundere sau obligatie.

Utilizatorul intelege si este de acord ca odata ce sesiunea online a fost initiata, doar cei conectati in cadrul acesteia pot vizualiza imaginile si receptiona sunetele si nicio alta parte nu va putea realiza acest lucru.

Semnalul video si audio nu se inregistreaza de catre Titulari, comunicatia realizandu-se in mod direct intre echipamentele folosite de utilizatori si noi. Astfel, intelegeti si sunteti de acord ca semnalul video nu este generat de Titulari cu ajutorul echipamentelor sale iar Site-ul faciliteaza doar conectarea in cadrul sesiunii, utilitarele/functionalitatile disponibile in cadrul acesteia, managamentul sesiunii in general etc.

Sunteti singurii raspunzatori de calitatea continutului video si audio, Titularii neavand nicio responsabilitate in acest sens. Astfel, intelegeti si sunteti de acord ca echipamentele pe care le utilizati (statia de lucru, device-ul, camera video, microfonul) sunt cele care pot influenta calitatea continutului video si audio.

Pe parcursul sesiunii online, utilizatorul va avea obligatia:

 • de a nu abuza de utilizarea functionalitatilor de oprire a camerei video si a microfonului in timpul sesiunii. Constituie obligatia dvs. principala si minim-necesara ca o sedinta sa se desfasoare fara intreruperi ale continutului video si/sau audio;
 • de a nu avea un comportament perturbator, abuziv sau de hartuire in timpul desfășurării sesiunilor;
 • de a nu posta, incarca, publica sau transmite continut audio si/sau video care aduce atingere drepturilor altor persoane, incalca sau incurajeaza orice comportament care ar putea duce la incalcarea dispozitiilor legale sau care ar putea fi defaimator, obscen, pornografic, vulgar, ofensator ori care ar promova discriminarea, rasismul, hartuirea, violenta, subtantele interzise etc.

In cazul in care sesiunea online se inchide din cauze externe si independente de vointa dvs. (pana de curent electric, sistarea serviciilor de acces la internet, cauza majora, calamitati naturale etc), acest lucru nu se poate individualiza si trata diferit de cazurile in care decideti sau, din greseala, inchideti sesiunea online. Astfel, intelegeti si sunteti de acord ca Titularii:

 • nu sunt si nu pot fi responsabili in niciun fel pentru astfel de cazuri, evenimente externe, calamitati naturale, stari exceptionale, cazuri majore etc.;
 • nu vor oferi nicio compensatie cu privire la sesiunea in cauza.

In caz de deconectare de la sesiunea online, veti avea obligatia:

 • sa depuneti toate diligentele si eforturile si sa luati toate masurile si actiunile pentru a va reconecta cat mai repede posibil in cadrul sesiunii online;
 • sa identificati cauza care a determinat deconectarea si sa depuneti toate diligentele si eforutile si sa luati toate masurile si actiunile pentru a remedia, reface si preveni astfel de situatii, astfel urmatoarele sesiuni sa nu mai fie afectate de aceasta.

Sugestii si reclamatii
Reclamatiile sau orice fel de sesizari ori sugestii referitoare la modalitatea de accesare a site-urilor Titularilor sunt luate in considerare numai in baza unei adrese scrise din partea vizitatorilor, transmisa in format electronic, completand formularul pus la dispozitie pe pagina de feedback sau trimise catre adresa de email office@idtherapy.ro.
Orice reclamatie sau sesizare formulata trebuie sa cuprinda datele de identificare ale persoanei (prenume si nume) precum si o descriere cat mai exacta a problemei ce face obiectul reclamatiei sau sugestiei formulata. Totodata, reclamatia va trebui sa cuprinda obligatoriu cel putin o modalitate de contact: adresa, numar de telefon, numar de fax, adresa de e-mail, etc.. Prin completarea formularului de contact, utilizatorul da acordul titularului de a utiliza continutul transmis, inclusiv datele de contact, furnizate, in vederea realizarii de studii, sondaje, statistici, sau pentru utilizarea de orice natura in activitatea sa.
Orice plangere, sesizare, notificare sau adresa formulata prin intermediul site-ului nu reprezinta cerere administrativa si nu angajeaza in niciun fel raspunderea titularilor. Pentru astfel de solicitari va rugam sa formulati o petitie scrisa transmisa prin posta, cu confirmare de primire, la una din adresele de contact. Titularii vor raspunde sugestiilor si reclamatiilor inregistrate in cel mai scurt timp posibil.

Titularii vor incerca sa remedieze problemele identificate si transmise de utilizatori, cu exceptia cazului in care:

  • problemele/nefunctionalitatile au fost cauzate de catre utilizatori ca urmare a utilizarii neconforme a site-ului;
  • utilizatorii au incalcat prevederile Termenilor si conditiilor site-ului ori ale Acordului de prestari servicii psihologice;
  • utilizatorii au impiedicat/restrictionat prin orice mod remedierea problemelor de catre Titulari;
  • problemele respective au fost cauzate de furnizori terti si/sau produse externe site-ului.

Utilizatorii au obligatia de a descrie cat mai in detaliu problemele experimentate, astfel incat echipa support a Titularilor sa poata identifica cat mai rapid respectiva problema.