Protectia datelor personale

 

Nota de informare privind protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal

ID Therapy Bespoke Treatment Center, proprietatea exclusiva a entitatilor S.C. GORDUZA PARTNERS S.R.L., C.P.I. LUPU GORDUZA MARIA NADIA, SC ID INTELLIGENCE S.R.L si LUPU-GORDUZA MARIA NADIA, trateaza siguranta si confidențialitatea datelor dumneavoastra cu seriozitatea cuvenita. Această nota de informare contine informatii importante cu privire la modalitatile in care prelucram datele dumneavoastra, categoriile de date prelucrate si drepturile de care beneficiati. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile din aceasta nota si sa ne contactati in legatura cu orice nelamuriri.

Datele noastre de contact

 Denumire completa: ID Therapy Bespoke Treatment Center

Adresa sediului social: Sos Erou Iancu Nicolae nr 85 V2, Voluntari, Ilfov, cod 077190, Romania

Numere de telefon: 0751202272

Adrese e-mail: office@idtherapy.ro

Va rugam sa adresati orice solicitare cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal la urmatoarele coordonate: email:office@idtherapy.ro si/sau tel 0751202272.

Categoriile de date pe care le prelucram

In relatia cu dumneavoastra, prelucram urmatoarele categorii de date:

Date medicale (date cu caracter personal sensibile): simptome, boli de care suferiti, servicii si medicamente accesate in trecut, rezultatele testelor si/sau analizelor pe care vi le administram,  tratamentul pe care vi-l prescriem, date din dosarul medical si alte informatii pe care ni le oferiti cu privire la starea dumneavoastra de sanatate.

Daca decideti sa ne transmiteti rezultatul unor investigatii si rapoarte medicale anterioare, le vom procesa in scopul diagnosticarii dvs. si/sau furnizarii unui tratament medical.

Daca furnizati informatii cu privire la rudele sau familia dvs., datele lor de contact vor fi utilizate numai atunci cand nu va putem contacta sau in caz de urgenta. Daca furnizati informatii cu privire la starea de sanatate a acestora (de exemplu, antecedente familiale cu privire la aparitia anumitor afectiuni), vom trata aceste informatii drept date cu caracter personal ale acelor persoane si le vom acorda si lor protectia necesara. Nu vom informa aceste persoane despre aceasta procesare pentru a respecta obligatia noastra de secret profesional fata de dumneavoastra.

Detalii personale: informatiile din actul dumneavoastra de identitate.

Detalii de contact: adresa, numar de telefon, adresa de email.

Detalii de plata: numarul contului bancar, al cardului bancar, codul IBAN, data de la care cardul bancar este valabil, data expirarii cardului bancar.

Date referitoare la interactiunea cu noi: istoricul serviciilor noastre de care ati beneficiat.

Temeiul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajam sa protejam si sa prelucram datele dvs. cu caracter personal si suntem obligati sa facem acest lucru prin lege.

Profesionistii nostri in domeniul medical se supun unei obligatii profesionale de confidentialitate.

Prelucrarea datelor personale de baza (de exemplu, numele si detaliile de contact) este necesara pentru a putea incheia un contract cu dumneavoastra, la cererea dumneavoastra, sau pentru a executa un contract incheiat cu dumneavoastra in vederea furnizarii serviciilor medicalede care aveti nevoie.

Furnizarea unui diagnostic medical si/sau a unui tratament medical constituie baza legala pentru prelucrarea datelor dvs. privind starea de sanatate.

Daca va aflati intr-o situatie extrema sau care va pune viata in pericol in timp ce va aflati la sediul nostru, vom folosi datele dvs. privind starea de sanatate pentru a va mentine sanatatea si bunastarea si pentru a va proteja interesele vitale.

De asemenea, prelucram datele dumneavoastra pentru indeplinirea obligatiilor noastre legale cu privire la arhivare, sanatate, securitate, tinerea evidentelor si a altor obligatii pe care legislatia ni le impune.

Pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de servicii medicale de calitate si de un diagnostic cat mai exact, terapeutii dumneavoastra au nevoie sa cunoasca toate informatiile relevante cu privire la profilul dumneavoastra de pacient.

Prin urmare, refuzul dumneavoastra de a ne pune la dispozitie datele personale solicitate pentru a va putea furniza serviciile medicale poate conduce la imposibilitatea prestarii serviciului.

In cele din urma, puteti, in mod voluntar, sa va dati acordul pentru contactarea dvs. in scopuri de marketing. Daca va exprimati acordul (prin bifarea optiunii corespunzatoare din declaratia pe care v-am pus-o la dispozitie in acest scop), va vom transmite noutaţi privind serviciile noastre, informari de tip newsletter sau alte informaţii care v-ar putea interesa.

Consimtamantul dumneavoastra pentru prelucrarea datelor de contact in scopuri de marketing poate fi retras oricand si nu conditioneaza posibilitatea dumneavoastra de a beneficia de serviciile noastre.

Perioada de stocare a datelor

Vom pastra datele dvs. pe perioada necesara pentru furnizarea serviciilor medicale si pentru a ne conforma cerintelor legale aplicabile cu privire la pastrarea documentelor medicale si financiar-contabile. In cazul in care obligatia legala de a va pastra datele inceteaza, va vom sterge datele sau le vom anonimiza.

Destinatarii datelor. Transferul acestora

Ca regula, nu divulgam datele dumneavoastra catre alte companii, organizatii sau persoane.

In anumite situatii, este insa posibil sa divulgam datele dumneavoastra catre alte persoane fizice sau juridice care presteaza servicii pentru noi (de exemplu, medicii colaboratori, contabili, auditori, avocati si alti consultanti profesionali externi, care sunt obligati prin lege sau potrivit contractului incheiat cu noi sa respecte secretul profesional si sa asigure confidentialitatea datelor dumneavoastra, implementand masuri de siguranta satisfacatoare).

De asemenea, este posibil sa impartasim datele dumneavoastra cu terte parti (de exemplu, autoritati publice) in masura in care acest lucru este necesar pentru indeplinirea unei obligatii legale sau pentru protectia interesului dvs. vital sau pentru prevenirea unei amenintari la adresa sanatatii publice.

Datele dumneavoastra personale pot fi transmise catre beneficiari aflati in state din afara UE/CEE., respectiv in Statele Unite ale Americii. Inainte de a va transfera datele in afara UE/CEE, datele dvs. sunt protejate deoarece ne asiguram ca partenerul beneficiar utilizeaza asa-numitele Reguli Corporative Obligatorii sau contracte UE standard. Daca trebuie sa va transferam datele intr-o tara care nu este acoperita de o decizie a Comisiei Europene privind gradul de adecvare, va vom informa in prealabil despre acest transfer.

Drepturile dumneavoastra

In conformitate cu legislatia privind protectia datelor, aveti urmatoarele drepturi:

  • Dreptul de a solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal. Aceasta inseamna ca aveti dreptul de a accesa datele cu caracter personal procesate de noi si de a obtine de la noi informatii cu privire la natura, prelucrarea si divulgarea acestor date
  • Dreptul de a solicita rectificarea datelor dvs. cu caracter personal. Aceasta inseamna ca aveti dreptul sa corectati sau sa completati datele dvs. cu caracter personal daca acestea sunt inexacte sau incomplete
  • Dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal. Aceasta inseamna ca aveti dreptul sa vi se stearga datele cu caracter personal in anumite circumstante, daca nu exista motive legale pentru continuarea procesarii
  • Dreptul de a ne solicita restrictionarea prelucrarii. Aceasta inseamna ca puteti solicita „blocarea” prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal. Solicitarea dvs. valida va insemna ca vom avea dreptul sa stocam datele dvs. cu caracter personal, dar nu vom avea dreptul sa le procesam in continuare
  • Portabilitatea datelor. Aveti dreptul sa primiti si sa transferati cu usurinta o copie electronica a datelor dvs. cu caracter personal si sa ne cereti sa o transferam altui operator
  • Dreptul de a va opune prelucrarii informatiilor dvs. cu caracter personal in scopuri de marketing direct
  • Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere. Aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra de catre noi sau in numele nostru
  • Dreptul de a retrage consimtamantul acordat. In situatiile in care prelucram datele dumneavoastra in temeiul consimtamantului dumneavoastra, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul; puteti face aceasta in orice moment, iar retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii datelor dumneavoastra pe care am realizat-o inainte de retragere

Crearea de profiluri. Inexistenta unei decizii automatizate

O parte dintre serviciile pe care le oferim presupune crearea de profiluri pe baza informatiilor pe care ni le transmiteti si a testelor administrate de specialistii nostri. Va asiguram insa ca nu veti face obiectul unei decizii a noastre bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor dumneavoastra (inclusiv crearea de profiluri) care sa produca efecte juridice cu privire la dumneavoastra sau care sa va afecteze intr-un mod similar intr-o masura semnificativa.

Securitatea prelucrarii datelor personale

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal. In acest scop, aplicam masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Exercitarea drepturilor

Pentru a exercita unul sau mai multe dintre aceste drepturi (inclusiv dreptul de a va retrage consimtamantul, atunci cand va prelucram datele pe baza acestuia) sau pentru a adresa orice intrebare despre oricare dintre aceste drepturi sau orice prevedere din aceasta nota de informare sau despre oricare alte aspecte ale prelucrarii datelor dumneavoastra de catre noi, va rugam sa folositi oricand doriti detaliile de contact aflate pe prima pagina a acestei note de informare.

Vom incerca sa raspundem cat mai rapid si complet tuturor intrebarilor si preocuparilor dumneavoastra si suntem increzatori ca putem solutiona pe cale amiabila orice problema semnalata.

Va informam, de asemenea, ca aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra de catre noi sau in numele nostru.

In Romania, aceasta autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Datele de contact ale ANSPDCP sunt:

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, 010336, Bucuresti, Romania

anspdcp@dataprotection.ro

Tel. +40.318.059.211; +40.318.059.212, Fax: +40.318.059.602