Video Video

Relaxare Musculara Progresiva

Relaxare Musculara Progresiva – sedinta de 20 minute

Psihoterapie de Expunere la Realitatea Virtuala

Tehnica de relaxare musculara progresiva va ajuta sa fiti mai atenti la tensiunea musculara cauzata de stres. Aceasta sedinta de relaxare include o calatorie in realitatea virtuala pentru relaxarea musculara progresiva a 8 sau 12 grupe musculare.

Pornim de la premisa ca tensiunea musculara este raspunsul psihologic al organismului la gandurile provocatoare de anxietate si ca relaxarea musculara blocheaza anxietatea.

Atunci cand va aflati intr-o situatie care va produce o stare de teama sau presiune, anumite parti ale corpului vi se incordeaza automat fara sa realizati. Cu cat tensiune psihica este mai mare ca urmare a unor factori cum ar fi stresul, frica sau furia, cu atat incordarea musculaturii este mai pronuntata. De aceea apar blocajele insotite de dureri si tulburari psihosomatice.

Pe parcursul acestui exercitiu veti folosi ochelari de proiectie 3D si casti pentru a avea parte de aceste experiente care sa va stimuleze toate simturile. Veti fi ghidat in permanenta de psihoterapeut si in timp ce inspirati lung, incet si adanc veti reusi sa va relaxati progresiv fiecare partea a corpului.

Adreseaza-te unui Specialist in Realitate Virtuala

Nadia Gorduza

Anxietate, Atacuri de panica, Depresie, Fobii, Frica de avion, Frica de a vorbi in public, Insomnie, Probleme de cuplu, Stres, Trauma Psihologica
Medic Psihoterapeut & Fondator ID THERAPY
probleme de cuplu, fobii, anxietate, atacuri de panica
Mai multe detalii

Nadia Gorduza este singurul psihoterapeut si trainer din Romania specializat in Terapie prin Realitate Virtuala pentru Fobii si Adictii.
Dr. Nadia Gorduza reprezinta in Romania Virtually Better Inc. USA.

VBIlogo-01
Evaluare rapida

Depresie Anxietate Stres

Testul DASS21

Mai multe detalii

Evaluare rapida

Testeaza-ti starea de bine

Testul Ryff

Mai multe detalii

Tehnici de relaxare

Elibereaza-te de Stres si Anxietate

Exercitii de respiratie

Mai multe detalii

Programeaza-te la o Sedinta de Relaxare Progresiva a Muschilor

Telefon: +40 751 202 272

Adresa: Strada Strada Naum Ramniceanu, nr. 23, ap. 1,
Sector 1, Bucuresti, Romania