Video Video

Managementul anxietatii

Managementul anxietatii: Exercitii de Relaxare in Realitate Virtuala

Una dintre cele mai inovatoare solutii terapeutice in terapia anxietatii si a atacurilor de panica este Psihoterapia de Expunere la Realitatea Virtuala. Terapia prin Realitate Virtuala asigura vindecare si ameliorare pentru cele mai diferite boli, prin intermediul tehnologiilor inovative bazate pe virtual reality. Virtual Reality Therapy (VRT) se foloseste de aplicatii si programe de imersiune vizuala cu ajutorul mediilor create artificial pentru a oferi pacientului un mediu sigur si confortabil in care sa simuleze vizual, auditive si kinestezic diferite experiente pentru a-si putea trata anumite afectiuni. Pacientul foloseste ochelari de proiectie 3D, si casti pentru a avea parte de aceste experiente care sa ii stimuleze toate simturile.
Exercitiu de relaxare Mindfulness

Exercitiu de relaxare Mindfulness

Aceasta experienta de mindfulness are scopul de a te ajuta sa te concentrezi pe momentul prezent si sa lasi...

Mai multe detalii
Relaxare prin Respiratie Profunda Ritmata 646

Relaxare prin Respiratie Profunda Ritmata 646

Acest exercitiu are scopul de a te ajuta sa inveti si sa practici respiratia profunda ritmata. Acest tip de...

Mai multe detalii
Training Autogenic

Training Autogenic

Aceasta tehnica foloseste atat imageria vizuala, cat si constientizarea corporala, care duce la mutarea persoanei intr-o stare de relaxare...

Mai multe detalii
Relaxare prin Respiratie Profunda Pediatrica 5×5

Relaxare prin Respiratie Profunda Pediatrica 5×5

Aceste 5 exercitii de respiratie au scopul de a-l ajuta pe copil sa invete si sa practice respiratia abdominala...

Mai multe detalii
Relaxare Musculara Progresiva

Relaxare Musculara Progresiva

Cu cat tensiune psihica este mai mare ca urmare a unor factori cum ar fi stresul, frica sau furia,...

Mai multe detalii

Tehnicile de respiratie, de mindfulness, de relaxarea musculara progresiva si trainingul autogenic se folosesc in managementul anxietatii cauzata de diverse fobii, dependente si stres.

  • Frica de zbor
  • Frica de a vorbi in public
  • Frica de inaltime,
  • Frica de poduri
  • Frica de tunete, fulgere, furtuni
  • Frica de paianjeni
  • Frica de caine
  • Dependenta de alcool
  • Dependenta de tutun
  • Stres

Programeaza acum o Sedinta de Relaxare in Realitate Virtuala

Ai observat vreodata cum respiri cand te simti relaxat? Data viitoare cand esti relaxat, ia-ti un moment pentru a observa cum se simte corpul tau. Sau gandeste-te cum respiri cand sa te trezesti pentru prima data dimineata sau cum respiri chiar inainte de a adormi. Exercitiile de relaxare prin respiratie te pot ajuta sa te linistesti, pentru ca iti fac corpul sa se simta ca si cand esti deja relaxat.

O sedinta de Management al Anxietatii dureaza 50 de minute si la recomandarea psihoterapeutului se combina 2 din tehnicile care vi se potrivesc cel bine pentru afectiunea pe care o tratati, respectiv anxietate, panica, furie, stres sau dependenta.

Telefon: +40751 202 272

Adresa: Strada Strada Naum Ramniceanu, nr. 23, ap. 1, Sector 1, Bucuresti, Romania

Suna Acum

Terapia prin Realitate Virtuala

In Romania Id Therapy este singura clinica, reprezentanta Institutului Virtually Better, INC, USA, unde pacientul poate fi expus la stimulul fobic in realitate virtuala fiind stimulat atat vizual, cat si auditiv cat si kinestezic ceea ce creeaza o acuratete de 99% a realitatii in vivo. Rezulatatele terapiei prin expunere la realitate virtuala pentru fobii specifice cum ar fi frica de zbor cu avionul, frica de a vorbi in public, frica de paianjeni, frica de cladiri inalte, frica de lift, frica de poduri, frica de tunete si fulgere, frica de caini si frica de intuneric sunt de peste 70% si se mentin si dupa terminarea terapiei.

Programeaza-te Acum