Video Video

Exercitiu de relaxare Mindfulness

Mindfulness – Sedinta de 15 min

Psihoterapie de Expunere la Realitatea Virtuala

Aceasta experienta de mindfulness are scopul de a te ajuta sa te concentrezi pe momentul prezent si sa lasi in urma haosul din jurul tau.

Adesea uitam sa traim in prezent. Traim in trecut, gandindu-ne la ce am castigat sau nu, sau in viitor, facandu-ne griji in legatura cu ceea ce vrem sa obtinem. Scopul mindfulness-ului este de a invata sa incetinesti sau sa opresti gandurile obsesive si sa traiesti prezentul asa cum e.

In aceasta calatorie ghidata de mindfulness, tu vei fi intr-un decor african, destinat sa te conecteze cu frumusetea naturii, care este atat de usor uitata pe parcursul unei zile pline de evenimente si te vei conecta la prezent si la decorul 3D in care te afli, obisnuindu-ti mintea sa fie atenta si prezenta la ce se intampla si sa nu mai evadeze in trecut sau viitor. Mindfulnessul s-a dovedit a fi eficient pentru persoanele care au job-uri cu nivel ridicat de stres, pentru gestionarea anxietatii sau a fricilor si pentru persoanele care nu isi pot controla impulsurile.

Adreseaza-te unui Specialist in Realitate Virtuala

Nadia Gorduza

Anxietate, Atacuri de panica, Depresie, Fobii, Frica de a vorbi in public, Frica de avion, Insomnie, Probleme de cuplu, Stres, Trauma Psihologica
Medic Psihoterapeut & Fondator ID THERAPY
probleme de cuplu, fobii, anxietate, atacuri de panica
Mai multe detalii

Nadia Gorduza este singurul psihoterapeut si trainer din Romania specializat in Terapie prin Realitate Virtuala pentru Fobii si Adictii.
Dr. Nadia Gorduza reprezinta in Romania Virtually Better Inc. USA.

VBIlogo-01
Evaluare rapida

Depresie Anxietate Stres

Testul DASS21

Mai multe detalii

Evaluare rapida

Testeaza-ti starea de bine

Testul Ryff

Mai multe detalii

Tehnici de relaxare

Elibereaza-te de Stres si Anxietate

Exercitii de respiratie

Mai multe detalii

Programeaza-te la o Sedinta de Mindfulness

Telefon: +40 751 202 272

Adresa: Strada Strada Naum Ramniceanu, nr. 23, ap. 1,
Sector 1, Bucuresti, Romania