Video Video

Despre noi

ID Therapy Bespoke Treatment Center

Centrul de psihoterapii personalizate si consultanta psihologica

ID Therapy Bespoke Treatment Center este primul centru din România care ofera solutii terapeutice personalizate calate pe nevoi unice individuale, de Psihoterapie, Terapie de Cuplu Gottman, Terapii Virtuale pentru Fobii și Adictii, Psihiatrie, Pshihoterapie Individuala (Cognitiv Comportamentala, Scurta Strategica, Scurta Colaborativa, Integrativa), Terapii Online si Servicii Corporate de Consultanta Psihologica.

NADIA GORDUZA, MD, EMBA

Medic Psihoterapeut & Fondator ID THERAPY

Promisiunea Id Therapy in materie de psihoterapii personalizate

Am conceput ID Therapy inspirata de o intrebare care mi-a staruit ceva timp in minte:

„Ce-ar fi daca tu, oricine ai fi, cu povestea ta de viata, cu provocarile tale de orice natura, cu probleme de sanatate fizica sau psihica, ai putea veni intr-un loc unde sa beneficiezi de o psiho-diagnoza complexa si completa si de unde sa pleci cu o solutie eficienta bazata pe cercetari stiintifice si adaptata pentru tine si nevoia ta, de maine incepand?” Acest “ce-ar fi daca?” a devenit crezul meu, bazat pe 3 principii:

1. La ID Therapy nu esti nici pacient, nici client. Esti o entitate unica ce primeste, ca urmare a unui analize in profunzime a problemei, un plan terapeutic personalizat cu descrierea tuturor etapelor care vor fi parcurse si timpul prezumtiv necesar pentru acest proces.

2. Combinam solutii psiho-terapeutice diferite intr-o maniera inovativa pentru a cartografia exact sursa si modalitatea de manifestare a unui simptom si pentru a scurta calea catre solutie.

3. Actionam avand mereu in minte scopul final pe care vrem sa-l obtinem si ne concentram pe terapii de scurta durata strategice si centrate pe rezultate precise.

01.

Expertiza multidisciplinara si creativitate

Cultivand expertiza in domenii multiple si complementare, avem acces la solutii pe masura nevoii fiecarei persoane: solutii unice, in situatii irepetabile, asa cum este si fiinta umana. Abordarea omului e complexa si, de cele mai multe ori, este nefunctionala daca se bazeaza doar pe un retetar universal prestabilit. De aceea, inovatia, adaptabilitatea si capacitatea de a gasi solutii personalizate reprezinta o necesitate absoluta.

02.

Empatie si grija

Totul incepe cu a fi capabil sa pui intrebarile corecte, manat de dorinta de a intelege la modul autentic ce este dincolo de aparentele unui simptom clasic. Suntem curiosi sa investigam in profunzime puzzle-ul uman de nevoi sau blocaje fizice si emotionale pentru ca doar astfel apar solutiile terapeutice personale, unice, care functioneaza cu adevarat.

03.

Inovatie terapeutica

Ne-am facut o profesiune de credinta din a investiga tot ce exista mai nou in materie de psihoterapie, terapii si cercetari avansate, in toate domeniile interconectate ale medicinei bazate pe stiinta si statistica. Tot ceea ce umanitatea descopera trebuie pus in slujba fiecarui om.

De ce suntem diferiti?

Suntem singurul centru din Romania cu psihoterapeut specializat în Terapia de Cuplu prin metoda Gottman si in Terapie prin Realitate Virtuala pentru Fobii si Adictii, Management Anxietate. Reprezentant al Institutul Gottman din Seattle, SUA, cat si al Insitutului Virtually Better INC, Atlanta, USA.

Singurul centru din Romania specializat pe
Terapia de Cuplu prin Metoda Gottman

Terapie prin Realitate Virtuala
Reprezentam Institutul Virtually Better INC

[grw id="25726"]
Nadia Gorduza
Anxietate, Atacuri de panica, Depresie, Fobii, Frica de a vorbi in public, Frica de avion, Insomnie, Probleme de cuplu, Stres, Trauma Psihologica
Medic Psihoterapeut & Fondator ID THERAPY
probleme de cuplu, fobii, anxietate, atacuri de panica
 • Specializari
 • Certificari
  Singurul medic psihoterapeut din Romania specializat in Terapia de Cuplu prin metoda Gottman si in Terapie prin Realitate Virtuala pentru Fobii si Adictii, Management Anxietate. Reprezentant al Institutul Gottman din Seattle, SUA, cat si al Insitutului Virtually Better INC, Atlanta, USA
Raina Saguna
Anxietate, Atacuri de panica, Dependenta de alcool, Dependenta de fumat, Dependente, Depresie, Insomnie, Stres, Tulburari comportament alimentar, Tulburari de personalitate
Psihoterapeut Integrativ, Psiholog clinician
adictii, anxietate, trauma, depresie, insomnie, stres, tulburari de personalitate
 • Specializari
  • Psihoterapie integrativa individuala si de grup pt adulti, adolescenti, cuplu si familie
  • Psihologie clinica
 • Certificari
  • Psihoterapeut Integrativ Specialist- membru al Institutului Roman de Psihoterapie Integrativa-IRPI si al Federatiei Romane de Psihoterapie-FRP
  • Master Psihologie Clinica, Hipnoza Clinica Eriksoniana, Interventii psihoterapeutice de scurta durata
  • Certificare Hipnoza Ericksoniana Metropolis
  • Master Programare Neuro Lingvistica- certificat ITANLP
  • Life & Business Coach- certificat International Coaching Federation- ICF
Bogdan Pirtoaca
Anxietate, Atacuri de panica, Depresie, Fobii, Insomnie, Stres, Trauma Psihologica
Psiholog Clinician Principal si Psihoterapeut
acreditat in psihoterapii cognitive si comportamentale
Depresie, Anxietate, Atac de panica, Management furie
 • Specializari
  • Specializari
 • Certificari
  • Programul masteral „Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului si Dezvoltarea Potentialului Uman”, Universitatea Babes-Boliay, Cluj