Video Video

Training Autogenic

Training Autogenic – Sedinta de 30 minute

Psihoterapie de Expunere la Realitatea Virtuala

Aceasta tehnica foloseste atat imageria vizuala, cat si constientizarea corporala, care duce la mutarea persoanei intr-o stare de relaxare profunda.
Intr-un cadrul relaxant cu o casacada curgatoare, acest exercitiu de training autogenic ghidat are scopul de a te ajuta sa inveti cum sa intri intr-o stare de relaxare profunda prin constientizarea mentala a corpului tau, prin folosirea imaginatiei vizuale, si prin focusarea pe starea de relaxare si de calm.

Training-ul autogenic inseamna sa controlezi in mod constient modul in care gandesti si ai control asupra modului in care corpul tau se simte, doar cu ajutorul gandurilor, ulterior putand prelua controlul asupra reactiilor tale fata de stimulii stresanti.

Cu cat practici mai des, cu atat mai repede va intra corpul tau in starea de relaxare in momentul in care faci asta in mod intentionat si iti poate imbunatati abilitatea de a gestiona stresul, anxietatea, panica, pofta si furia pe parcursul zilei.

Adreseaza-te unui Specialist in Realitate Virtuala

Nadia Gorduza

Anxietate, Atacuri de panica, Depresie, Fobii, Frica de avion, Frica de a vorbi in public, Insomnie, Probleme de cuplu, Stres, Trauma Psihologica
Medic Psihoterapeut & Fondator ID THERAPY
probleme de cuplu, fobii, anxietate, atacuri de panica
Mai multe detalii

Nadia Gorduza este singurul psihoterapeut si trainer din Romania specializat in Terapie prin Realitate Virtuala pentru Fobii si Adictii.
Dr. Nadia Gorduza reprezinta in Romania Virtually Better Inc. USA.

VBIlogo-01
Evaluare rapida

Depresie Anxietate Stres

Testul DASS21

Mai multe detalii

Evaluare rapida

Testeaza-ti starea de bine

Testul Ryff

Mai multe detalii

Tehnici de relaxare

Elibereaza-te de Stres si Anxietate

Exercitii de respiratie

Mai multe detalii

Programeaza-te la o Sedinta de Training Autogenic

Telefon: +40 751 202 272

Adresa: Strada Strada Naum Ramniceanu, nr. 23, ap. 1,
Sector 1, Bucuresti, Romania