Video Video

Servicii Terapie de Cuplu Metoda Gottman

Servicii Terapie de Cuplu Metoda Gottman în București și Online

Nadia Gorduza, fondatorul clinicii ID Therapy, este singurul medic psihoterapeut din România specializat în terapia de cuplu prin metoda Gottman, reprezentant al Institutul Gottman din Seattle, SUA.

Metoda Gottman a devenit populară pentru că este pragmatică, bazată pe măsurători științifice și focalizată pe latura pozitivă a relaționării. Terapia de cuplu Gottman este cea mai eficientă și modernă terapie pentru cupluri.

Programează-te acum!

Nadia Gorduza

Anxietate, Atacuri de panica, Depresie, Fobii, Frica de a vorbi in public, Frica de avion, Insomnie, Probleme de cuplu, Stres, Trauma Psihologica
Medic Psihoterapeut & Fondator ID THERAPY
probleme de cuplu, fobii, anxietate, atacuri de panica
Mai multe detalii

Ce este terapia de cuplu prin metoda Gottman?

Terapia de cuplu prin metoda Gottman se referă la strategii prin care se întăresc sentimentele de prietenie și intimitate, se găsesc soluții pentru a gestiona conflictele și se construiesc proiecte de viață comune.

Această terapie are ca scop întărirea sentimentelor de prietenie și intimitate, abordarea conflictelor și construirea proiectelor de viață comune.

Abordarea a fost inițiată de Dr. John Gottman, și a câștigat popularitate pentru pragmatism.

Cum se poate aborda terapia de cuplu prin metoda Gottman?

Există multe moduri de a aborda ședințele de terapie de cuplu. În cadrul terapiei de cuplu Gottman puteți opta pentru 2 variante: săptămânală si marathon.

Aceste variații permit cuplurilor să aleagă tipul de terapie care se potrivește cel mai bine cu stilul și ritmul lor de viață, abordând probleme comune precum atitudinile critice, defensivitatea, disprețul, care sunt motive frecvente pentru care cuplurile caută terapie.

Terapia de Cuplu Gottman Saptamanala

Terapia de Cuplu Gottman Saptamanala

Mariajul tau are de suferit? Descopera Programul de Terapie de Cuplu Gottman Saptamanal. Urmeaza pasii de mai jos si...

Mai multe detalii
Terapia de Cuplu Gottman Maraton

Terapia de Cuplu Gottman Maraton

Salveaza-ti casnicia in maxim 4 zile consecutive, timp de 4 ore zilnic, cu Programul de Terapie de Cuplu Gottman...

Mai multe detalii

Testimoniale & Reviews pentru ID Therapy

Corina Stanescu
Corina Stanescu
Intalnirea cu Nadia si cu metoda Gottman a fost una providentiala pentru mine. Am descoperit exact cand aveam nevoie mai mult un profesionist desavarsit care foloseste tehnici si metode on point si cu care iti vine in mod natural sa vorbesti si sa te deschizi. Am optat pentru metoda maraton de terapie de cuplu care ne-a dat fix reset-ul de care aveam nevoie si, care, impreuna cu sedintele periodice ulterioare, ne-au asigurat igiena emotionala pe care cred ca orice cuplu ar trebui sa si-o asigure. O recomand cu caldura pe Nadia pentru orice cuplu care trece prin probleme datorita abordarii ei moderne, "no bullshit" si la obiect, care te ajuta sa descoperi si sa inveti sa repari separat cat si impreuna ceea ce doare.
Mohamed Buchi
Mohamed Buchi
Am avut o mare onoare și o mare placere să o cunosc pe D-na doctor Gorduza Nadia, este o doamnă specială și minunată... Mult succes în continuare 🙏
Dana Maria Misura
Dana Maria Misura
Am reușit după 10 ședințe de terapie VR, asistate de doamna doctor Nadia Gorduza sa mi inving teama de a zbura cu avionul. Recomand cu încredere serviciile clinicii
Raluca Icăl
Raluca Icăl
O recomand pe Dna Nadia Gorduza pentru profesionalism, inteligenta sclipitoare, utilizarea unor metode terapeutice bazate pe 40 de ani de cercetare științifică, atmosfera relaxanta, focusarea pe soluții, experiența si expertiza atât in psihoterapie cât si in domenii ca medicina, finanțe, management si probabil mai sunt si altele.
Daniela Timoficiuc
Daniela Timoficiuc
Sănătatea mintală ar trebui sa ne preocupe cel puțin la fel de mult ca sănătatea organelor. Eu am ajuns la Nadia Gorduza să tratez aviafobia dar realitatea e ca în 10 ședințe am stabilizat multe aspecte emoționale cu care trăiesc zi de zi. Pe langă faptul că am zburat singură intr-o zi cu furtună fără niciun simptom de panica - ba mai mult, am simțit placere să plutesc pe nori - port la mine tot restul vieții un set de instrumente pe care le folosesc cu fiecare ocazie. Scala anxietății, exercițiile de respirație, STOP-ul și faptul că am înțeles rațional cum funcționeaza (auto)controlul emoțiilor mi-au îmbunătățit viața, mă apropie mai mult de ceea ce inseamna să trăiesc fericită. Procesul in sine a fost WOW....a fost plăcut, ușor...e o bucurie să mergi la ședințe și să o întâlnesti pe doamna Nadia Gorduza. Celor care încă cred că este scumpă psihoterapia le spun atât: dacă ar fi bolnavi de inimă ar cheltui bani sa-și monteze un stent?, dacă se strică centrala termică cumpără alta în loc?...și multe alte cheltuieli pe care le facem ca *sa fim fericiți*. Aveți grijă de sănătatea mintală/emoțională - devine cea mai fragila/importantă resursă a omului modern.
Ion Ion
Ion Ion
Buna ziua , si eu am citit recenzii inainte sa merg la doamna dr si am fost sceptic , nestiind daca vr ul o sa functioneze in cazul meu dar sedintele de terapie au fost foarte utile . Am zburat singur , lucru care mi se parea imposibil si am reusit in mare masura sa mi controlez emotiile prin tehnicile invatate . Deja am planificat a doua vacanta in care voi merge cu avionul . Multumesc
Roxana Totir
Roxana Totir
Am început terapia pentru frica de zbor nefiind complet convinsa ca simularea in VR o sa ajute foarte mult si in realitate, dar spre surprinderea mea chiar a functionat. La inceput a fost greu si imediat cum am aflat ca la finalul sedintelor trebuie sa fac un zbor singura nu am crezut ca o sa reusesc niciodata. In schimb am fost surprinsa ca exprienta nu a fost atat de rea precum ma asteptam, ba chiar am reusit sa fiu relaxata, asa cum eram si in VR. Ii multumesc mult Nadiei pentru modul de lucru si increderea pe care mi-a indus-o.

Certificări & Afilieri ale clinicii ID Therapy

Certificare Gottman
Membru din Gottman Referral Network
Educator Gottman Seven Principles
Educator Gottman - Bringing Baby Home Program

Cât costă serviciile de terapie cuplu prin metoda Gottman la clinica ID Therapy?

Prețurile pentru serviciile de terapie cuplu prin metoda Gottman (limba română) oferite de clinica ID Therapy încep de la 670 lei (135 euro).

Locația clinicii ID Therapy

Date de contact pentru ID Therapy

Contactează-ne:
Telefon: +4 0751 202 272
Email: office@idtherapy.ro
Adresa:
Strada Naum Ramniceanu, nr. 23, ap. 1,
Sector 1, Bucuresti, Romania
Orar:
Luni – Vineri
10 am – 8 pm

Descoperă articole utile despre terapia de cuplu

Citește articole de Blog despre viața de cuplu, și află informații utile despre tactici și metode care îți pot ajuta relația.

Citește Articole Terapie Cuplu
Citește articole de Blog despre viața de cuplu