La ID Therapy am reusit sa imi dau sansa sa zbor din nou cu avionul, dupa multi ani prin folosirea terapiei virtuale in tratarea fobiei mele de zbor.

Eu si sotul meu mergeam de cativa ani la terapie de cuplu si cu toate acestea nu am reusit sa avem o relatie functionala. Nadia a abordat problemele noastre prin metoda Gottman facandu-ne o evaluare foarte precisa a relatiei si venind cu solutii practice si functionale care ne-au scos relatia din blocaj si ne-au salvat […]

Nadia mi-a citit fata si se pare ca a citit ca intr-o carte deschisa. Multe lucruri le stiam despre mine (dar ea nu avea cum); multe insa le-am aflat acum despre mine. Si e minunat.

Daca e ceva ce am simtit in perioada cat am cunoscut-o asta este o mana ferma care stie ce face si te conduce rapid catre o rezolvare a problemei tale.

La ID Therapy mi-a devenit mai clar care imi sunt prioritatile in viata intr-o perioada in care eram prins intre decizii grele. Am simtit in Nadia un exceptional ghid care m-a ajutat sa-mi gasesc repede solutiile.

Nadia este acea mana invizibila care te ajuta sa te ridici cand viata te loveste. Este omul in care ai incredere atunci cand ti-ai pierdut orice alt reper. Este doctorul care te ajuta sa te insanatosesti, atat mental, cat si trupeste. Este terapeutul care te insoteste prin bezna mintii pana ce ajungi la lumina. O […]