facereading-site

FACE READING (Citirea Fetei) pentru autocunoastere si diagnosticare rapida

Face Reading – fiecare fata spune o poveste. Povestea ta e pe fata ta. Noi doar venim cu oglinda.

Stiinta Face Reading (Citirea Fetei) este straveche, aproape fara varsta. Nu este doar un instrument rapid de autocunoastere si diagnosticare, ci este rezervorul cu raspunsuri clare la intrebarea “DE CE” lucrurile din viata noastra se intampla asa cum se intampla?” Nu e ghicitorie, nu e magie, e stiinta milenara cu aplicabilitate imediata.  Incepand de acum, daca vreti.

Face Reading (Citirea Fetei) este o tehnica complexa de intelegere a fiintei umane din punct de vedere psihologic si spiritual, bazandu-se pe citirea trasaturilor fetei modificate in timp de evenimente exterioare sau interioare persoanei. Este o stiinta care merge inapoi in istorie pana la triburile nomade din Orientul Mijlociu de acum cateva milenii. Ca stiinta, Face Reading se afla la granita dintre psihologie, fizionomie si spiritualitate.

Ce este Profiling prin Facereading?

Nadia Gorduza – medic, psihoterapeut si business coach

Face Reading-ul face cunoscute legaturile directe dintre trasaturile unui chip uman si caracterul omului respectiv.

Fiecare trasatura faciala are trimiteri adanci in psihologia umana, iar fața reprezinta o harta emotionala complexa: fiecare linie, fiecare rid de expresie, umbra sau forma faciala arata puncte tari sau slabe, calitati sau vulnerabilitati, prin prisma tuturor emotiilor care au insotit experientele personale de-a lungul timpului.

Când te naşti, faţa ta este ca o pânză goală. Pe măsură ce mediul şi emoţiile încep să te afecteze, muşchii feţei tale răspund prin mii şi mii de mişcări repetate, involuntare şi îţi modelează faţa. Pe măsură ce te maturizezi, iar gândurile, dorinţele şi sentimentele îţi devin mai complicate, riduri şi forme îţi apar pe faţă, împărtăşind o poveste. Fiecare poveste este unica, asa cum fiecare chip e unic.

Face Reading-ul ofera acces direct, nemediat la “ADN-ul personalitatii noastre”, la pattern-urile de relationare sociala si ne da chei rapide de intelegere a realitatilor noastre personale; ne cunoastem mai bine, ne intelegem mai bine pe noi insine si avem un acces direct la ceea ce-i defineste pe cei din jur.

A putea sa descifrezi rapid semnificatiile feței umane este de o importanta colosala in orice contact uman.

Accelereaza-ti succesul in Business prin Facereading!

Face Reading la ID Therapy :

Facereading Academy pentru cei care vor sa aprofundeze tehnicile si sa devina ei insisi experti in citire. In functie de nevoile individuale, sesiunile pot fi concepute personalizat, intre minim 3 si maxim 20 de zile de studiu si practica intensiva.