Video Video

Corporate Profiling

facereading-site

PROFILING PRIN FACE READING este cea mai buna scurtatura spre succesul relational in afaceri.

Profiling-ul prin intermediul FACE READING este un instrument exceptional in mana lumii de business pentru ca ofera din start un avantaj competitiv. Citirea feței este o scurtatura catre succes: economiseste timp, bani si salveaza relatii.

A intelege trasaturile fetei cuiva inseamna a avea acces direct la profilul si identitatea reala a persoanei respective, chiar inainte sa deschida gura. A putea face un portret predictiv cu acuratete al comportamentului, temperamentului, capabilitatilor, atitudinilor si aptitudinilor unei persoane inseamna sa ai capacitatea de a prezice cu exactitate un comportament viitor.

  • Pentru departamentele de HR ale corporatiilor, profiling-ul prin face reading (citirea feței) este cheia catre o potrivire mai buna intre angajator si angajat si conduce la o rata semnificativ mai scazuta de esecuri in recrutare.
  • In domeniul headhunting, al recrutarii pe pozitii de top, profiling-ul prin face reading (citirea feței) este o scurtatura pragmatica si eficienta catre un profiling care economiseste resurse de timp si bani.
  • Ajuta managementul de top sa evalueze complet si complex, la 360 de grade angajatii si sa le ofere oportunitati de cariera potrivite lor in cadrul organizatiei.

Ce este Profiling prin Facereading?

Nadia Gorduza – medic, psihoterapeut si business coach

ID Therapy ofera servicii de profiling prin face reading (citirea fetei):

Training in cadru organizational cu decidenti de varf. Un training intensiv de 2 sau 3 zile in care acestia sa deprinda regulile de baza pentru a putea face judecati si analize corecte. Acest training include:

  • Introducere in miscarile musculaturii faciale si efectele lor;
  • Cum trebuie legate toate elementele de pe fata pentru o interpretare corecta a ansamblului facial;
  • O intelegere a naturii ridurilor si istoriei formarii lor.

Accelereaza-ti succesul in Business prin Facereading!

Nadia Gorduza – medic, psihoterapeut si business coach

logo-emcc