Video Video

CEO Coaching

BUSINESS COACHING (CEO COACHING) – semnul ca o companie are leadership si viziune

Un CEO nu este un Superman.

Toate companiile asteapta de la managerii lor de top sa se comporte ca atare, iar ei incep treptat sa intre in acest rol. Drept urmare, au tendinta de a vedea coaching-ul ca pe un instrument care le corecteaza greselile in public, cu stiinta tuturor. Studiile arata ca de aici vine retinerea lor in a accesa serviciul de coaching la nivel global.

Ce este Profiling prin Facereading?

Nadia Gorduza – medic, psihoterapeut si business coach

Si daca ar fi sa acceseze serviciul de CEO Coaching ce fel de coach ar prefera?

Au nevoie de un coach care sa fie intuitiv, care sa cunoasca specificul problemelor de business si al dinamicii interpersonale in acest mediu, neutru in capacitatea lui de a judeca si mai ales care sa fie capabil sa-i construiasca personalizat intregul demers de coaching, calat pe nevoile lui personale, nu cu retete gata facute.

Accelereaza-ti succesul in Business prin Facereading!

Un business coach bun nu face pe nimeni sa se simta prost in fata lui insusi, ci il stimuleaza sa faca lucrurile diferit si, mai mult decat atat, sa fie fericit cu asta. De fapt nu este vorba despre a remedia ce nu functioneaza, ci despre a potenta o performanta individuala intr-o maniera personala. Nu este despre slabiciuni amendate, ci despre a face cat poti de mult cu calitatile pe care deja le ai.

In esenta, principalul beneficiu pentru un CEO si board-ul sau care cauta un business coach nu inseamna recunoasterea faptului ca au o problema ca management, ci este semnul capacitatii de leadership. Iar aceasta poate face uneori diferenta intre o organizatie buna, performanta si una cu adevarat vizionara.

Asadar, ce anume aduce business coaching-ul in viata unui om, in dubla lui calitate de CEO si de…fiinta umana?

• Managementul conflictului este inerent vietii de CEO si este o prezenta cu care el coabiteaza zilnic. Amanarea sau evitarea conflictului cu orice pret inseamna de fapt sa nu-ti poti indeplini esenta functiei si a pozitiei de CEO. CEO coaching-ul ajuta enorm in managementul conflictelor si detensioneaza presiunea fiecarei zile in care deciziile trebuie sa fie luate.

• Asa numitele “Soft skills” nu sunt deloc “soft”, ele reprezinta cea mai tare moneda de schimb pentru executivii de top. Empatia si abilitatea de a gestiona si negocia in mod constructiv sunt cheia pentru o viata echilibrata a omului din spatele functiei.

• Autocunoasterea – este privita rar ca o nevoie in sine, fiind considerata o abilitatea innascuta. Insa puterea de a ne intelege cu adevarat ratiunile din spatele deciziilor, actiunilor si reactiilor noastre sau de a avea o imagine clara cu privire la ceea ce ne motiveaza si inspira pe noi insine reprezinta mai degraba capacitati rarisime. Vreti sa punem pariu?

logo-emcc