Video Video

SERVICIILE CORPORATE oferite de ID THERAPY Bespoke Treatment Center

SERVICIILE CORPORATE oferite de ID THERAPY Bespoke Treatment Center

Daca detii o pozitie de management in compania pentru care lucrezi, sau esti chiar Managerul General al acesteia, sau pur si simplu activezi in business si vrei sa iti imbunatatesti abilitatile pentru a fi UN PERFORMER al acestei lumi din ce in ce mai provocatoare, ai putea fi interesat de SERVICIILE CORPORATE pe care Centrul ID THERAPY Bespoke Treatment le ofera.

Experienta personala indelungata in domeniul managementului medical multinational inseamna competenta de a-i intelege cu adevarat pe oamenii de business. Coaching-ul la nivel de top management se realizeaza cu empatie venita din cunoasterea provocarilor lumii de business, pe care n-o poti cunoaste cu adevarat decat daca faci parte din ea. Dr. Nadia Gorduza – psihoterapeut experimentat si business coach – te poate ajuta sa devii UN PERFORMER in lumea afacerilor.

Dr. Nadia Gorduza - psihoterapeut si business coach

Afla din cele ce urmeaza mai multe despre SERVICIILE CORPORATE oferite de ID THERAPY Bespoke Treatment Center.


PROFILING PRIN FACEREADING ESTE CEA MAI BUNA SCURTATURA SPRE SUCCESUL RELATIONAL IN AFACERI.

Profiling-ul prin intermediul FACEREADING este un instrument exceptional pentru lumea de business pentru ca ofera din start un avantaj competitiv.

Citirea fetei este o scurtatura catre succes, pentru ca:

  • economisesti timp
  • economisesti bani
  • te ajuta sa fii eficace in relatiile de afaceri
  • instrument excelent de negociere
  • iti imbunatatesti stilul de comunicare

A intelege trasaturile fetei cuiva inseamna a avea acces direct la profilul si identitatea reala a persoanei respective, chiar inainte sa deschida gura.

A putea face un portret predictiv cu acuratete al comportamentului, temperamentului, capabilitatilor, atitudinilor si aptitudinilor unei persoane inseamna sa ai capacitatea de a prezice cu exactitate un comportament viitor.

Pentru departamentele de HR ale corporatiilor, profiling-ul prin facereading (citirea fetei) este cheia catre o potrivire mai buna intre angajator si angajat si conduce la o rata semnificativ mai scazuta de esecuri in recrutare. In domeniul HEAD-HUNTING, al recrutarii pe pozitii de top, Facereading-ul este o scurtatura pragmatica si eficienta catre un profiling care economiseste resurse de timp si bani.

Ajuta MANAGEMENTUL DE TOP sa evalueze complet si complex angajatii, la 360 de grade, si sa le ofere oportunitati de cariera potrivite lor in cadrul organizatiei.

FaceReading in Business? Avantaj Competitiv Net pentru Tine


BUSINESS COACHING (CEO COACHING) – SEMNUL CA O COMPANIE ARE LEADERSHIP SI VIZIUNE.

Un CEO nu este un Superman. Un business coach bun nu face pe nimeni sa se simta prost in fata lui insusi, ci il stimuleaza sa faca lucrurile diferit si, mai mult decat atat, sa fie fericit cu asta. De fapt nu este vorba despre a remedia ce nu functioneaza, ci despre a potenta o performanta individuala intr-o maniera personala. Nu este despre slabiciuni amendate, ci despre a face cat poti de mult cu calitatile pe care deja le ai.

Ce anume aduce business coaching-ul pentru o persoana in dubla ei calitate de CEO si, in definitiv, de om?

Managementul conflictului este inerent vietii de CEO si este o prezenta cu care el coabiteaza zilnic. Amanarea sau evitarea conflictului cu orice pret inseamna de fapt sa nu-ti poti indeplini esenta functiei si a pozitiei de CEO. CEO coaching-ul ajuta enorm in managementul conflictelor si detensioneaza presiunea fiecarei zile in care deciziile trebuie sa fie luate.

Asa numitele “Soft Skills” nu sunt deloc “soft”, ele reprezinta cea mai tare moneda de schimb pentru executivii de top. Empatiaabilitatea de a gestiona relatiile cu partenerii si angajatii si negocierea in mod constructiv sunt cheia pentru o viata echilibrata a omului din spatele functiei.

Autocunoasterea – este privita rar ca o nevoie in sine, fiind considerata o abilitate innascuta. Insa puterea de a ne intelege cu adevarat ratiunile din spatele deciziilor, actiunilor si reactiilor noastre sau de a avea o imagine clara cu privire la ceea ce ne motiveaza si inspira pe noi insine reprezinta mai degraba capacitati rarisime. Vreti sa punem pariu?


Daca esti interesat de serviciile corporate pe care ID THERAPY Bespoke Treatment Center le ofera, si vrei sa intri in legatura cu specialistii nostri experimentati, mai jos poti gasi datele de contact ale centrului.

Telefon: +4 0751 202 272
www.idtherapy.ro
Email: office[at]idtherapy.ro
Consultatii online: https://app.atlashelp.ro/Nadia.Gorduza
Adresa: Strada Naum Ramniceanu, nr. 23, ap. 1, Sector 1, Bucuresti, Romania