Video Video

Servicii

Servicii de psihoterapie personalizate ID Therapy

 

Combinam solutii psihoterapeutice diferite pentru a cartografia exact sursa si modalitatea de manifestare a unui simptom.

Actionam avand mereu in minte scopul final pe care vrem sa-l obtinem si ne concentram pe terapii unice, personalizate, centrate pe rezultate precise.

Servicii de psihoterapie personalizate ID Therapy

 

Combinam solutii psihoterapeutice diferite pentru a cartografia exact sursa si modalitatea de manifestare a unui simptom.

Actionam avand mereu in minte scopul final pe care vrem sa-l obtinem si ne concentram pe terapii unice, personalizate, centrate pe rezultate precise.

Psihoterapia individuala

Abordare unica in psihoterapie

La ID Therapy nu esti nici pacient, nici client.
Esti o entitate unica ce primeste, ca urmare a unei analize in profunzime a problemei, un plan terapeutic personalizat cu descrierea tuturor etapelor care vor fi parcurse si timpul prezumtiv necesar pentru acest proces. Abordarea noastra medicala si psihoterapeutica este bazata pe protocoale terapeutice internationale si este adaptata intr-o maniera inovativa, pentru a scurta calea catre solutie
Nu tratam pacienti, nici nu servim clienti. Tratam persoane in umanitatea lor integrativa.

Mai multe detalii

Psihoterapie Cuplu Gottman

Salveaza-ti relatia prin Terapia de Cuplu Metoda Gottman
Terapia de Cuplu prin Metoda Gottman se refera la strategii prin care se intaresc sentimentele de prietenie si intimitate, se gasesc solutii pentru a gestiona conflictele si se construiesc proiecte de viata comune.

Abordarea Gottman a devenit populara pentru ca este pragmatica, bazata pe cercetari stiintifice si focalizata pe latura pozitiva a relationarii.

Mai multe detalii

Psihoterapie Realitate Virtuala

Terapia prin Realitate Virtuala asigura vindecare si ameliorare pentru fobii specifice si adictia de tutun si nicotina prin intermediul tehnologiilor inovative bazate pe virtual reality.

Virtual Reality Therapy (VRT) se foloseste de aplicatii si programe de imersiune vizuala cu ajutorul mediilor create artificial pentru a oferi pacientului un mediu sigur si confortabil in care sa simuleze si sa retraiasca diferite experiente pentru a-si putea trata anumite afectiuni.

Procesul se desfasoara in prezenta medicului/psihoterapeutului, astfel incat sa se poata monitoriza evolutia reactiilor.

Mai multe detalii

Consultatii Psihiatrie

Reechilibrarea rapida dupa un blocaj sau o solutie complexa si completa la o problema de sanatate presupune scenarii individuale. Imbinam tratamentul medicamentos cu protocoale moderne in domeniul psihoterapiei si instrumentar de ultima ora cu tehnici milenare pentru a da forta fiecarui potential de vindecare.

Combinatia intre psihoterapie si terapie medicamentoasa este uneori solutia ideala in abordarea unor afectiuni precum depresia, anxietatea, stresul.

Mai multe detalii

Consultatii Online

O sedinta de terapie online este similara cu o sedinta clasica in care te intalnesti fata in fata cu psihoterapeutul in cabinetul acestuia. Se adreseaza in principal persoanelor care sunt foarte ocupate si nu au timp sa se deplaseze, sau celor care locuiesc in alta tara si au nevoie sa aiba parte de o sedinta de psihoterapie in limba materna si nu in ultimul rand oricarei persoane care nu locuieste in Romania vorbitoare de limba engleza.

Mai multe detalii

Evaluare Clinica

Va oferim o serie de teste de evaluare psihologica, cu scopul de a identifica anumite probleme – legate de starea de bine psihologica, de evaluare a relatiei de cuplu, parenting, precum si teste specifice cum ar fi – test audit alcoolism sau test frica de zbor.
Prin aceasta analiza se pot descoperi anumite tulburari psihice dar care ar putea fi ameliorate prin sedinte de psihoterapie.

Mai multe detalii

Workshops

Alaturati-va miilor de cupluri din intreaga lume care au beneficiat de workshopurile bazate pe rezultatele cercetarilor de peste 40 de ani ale Institutului Gottman. Veti invata abilitati bazate pe cercetare, care va vor ajuta sa gestionati mai bine relatia de cuplu precum si noul statut de parinte, o data cu aparitia nou nascutului in viata dumneavoastra.

Workshopurile FaceReading Academy se bazeaza pe stiinta straveche a citirii feței, din ce in ce mai folosita astazi si pot fi folosite cu succes atat in viata privata cat si in business, ajutandu-va in negocieri, sa gestionati cu succes conflictele intre angajati sau sa recrutrati persoana potrivita la locul potrivit sau chiar sa va gasiti partenerul potrivit.

Mai multe detalii

Psihoterapia adolescenti

Stresul, anumite aspecte medicale, violenta, bullyingul, adictiile sau pierderea unei relatii creeaza probleme adolescentilor dar pot fi rezolvate cu un psihoterapeut.
Adolescentii pot beneficia de 3 tipuri de terapii: Individuala, de grup si de familie. Pot incerca si o combinatie intre terapia individuala si de grup.
De obicei terapia dureaza cel putin 3 luni cu o frecventa saptamanala. Dar sunt si afectiuni sau probleme care necesita 1 an de terapie. Oricat ar dura psihoterapia, adolescentul cu siguranta va remarca evolutia catre echilibrul psihoemotional pe care il cauta initial.

Mai multe detalii