29 ian. 2018

Scorul IQ pe care oamenii il gasesc cel mai atractiv

Inteligenta a fost apreciata ca fiind a doua trasatura cea mai atractiva la o persoana. Cel mai atractiv pentru oameni este scorul IQ de 120, a constatat o noua cercetare.

Scorul IQ de 120 arata ca o persoana este mai inteligenta decat 90% din populatie. Cercetatorii au constatat insa ca o inteligenta mai mare decat 120 a inceput sa devina mai putin atractiva.

In clasamentul celor mai atractive trasaturi, inteligenta se gaseste in urma bunatatii si a bunavointei si in fata unei personalitati interesante si tolerante.

Rezultatele provin dintr-un studiu asupra a 383 de persoane cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani care au fost intrebate ce trasaturi au apreciat mai mult la un partener romantic.

Sapiosexualii sunt atrasi de scorul IQ ridicat

Cercetatorii au descoperit ca, pentru aproximativ unu din zece oameni, inteligenta ridicata este deosebit de excitanta. Acestia o considera ca fiind o trasatura mai atractiva decat combinatia dintre aspectul fizic si personalitate.

Sapiosexualul este atras de rationamentul, logica, retorica si capacitatea de analiza a unei persoane inainte de a fi atras de ochii, buzele, ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonatii la newsletter.

Esti deja abonat? Introdu adresa de email in campul de mai jos pentru verificare.


Nu esti deja abonat?

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *