PROMISIUNEA ID THERAPY IN MATERIE DE TERAPII PERSONALIZATE

Psiho-diagnoza personalizata pe care ID Therapy o realizeaza inseamna tratament pe masura fiecarei manifestari si solutii individuale, concrete, aplicabile.

De maine incepand.

Nu exista boli, ci bolnavi, nu exista retetar universal, ci solutii personalizate.

Sunt medic si psihoterapeut. Pentru ca fizicul si psihicul lucreaza intotdeauna impreuna, solutiile pentru sanatatea noastra nu pot fi fragmentare.

 Am conceput ID Therapy inspirata de o intrebare care mi-a staruit ceva timp in minte:

„Ce-ar fi daca tu, oricine ai fi, cu povestea ta de viata, cu provocarile tale de orice natura, cu probleme de sanatate fizica sau psihica, ai putea veni intr-un loc unde sa beneficiezi de o psiho-diagnoza complexa si completa si de unde sa pleci cu o solutie eficienta bazata pe cercetari stiintifice si adaptata pentru tine si nevoia ta, de maine incepand?”

Acest “ce-ar fi daca?” a devenit crezul meu, bazat pe 4 principii:

1. La ID Therapy nu esti nici pacient, nici client.

Esti o entitate unica ce primeste, ca urmare a unui analize in profunzime a problemei, un plan terapeutic personalizat cu descrierea tuturor etapelor care vor fi parcurse si timpul prezumtiv necesar pentru acest proces.

2. Combinam solutii psiho-terapeutice diferite pentru a cartografia exact sursa si modalitatea de manifestare a unui simptom.

Combinam tipurile de terapie intr-o maniera inovativa, pentru a scurta calea catre solutie si pentru a diagnostica direct in context: de la stiinta straveche a citirii feței, din ce in ce mai folosita astazi pentru a raspunde la intrebarea introspectiva “DE CE sunt asa cum sunt?” sau “CUM sa ma port diferit?” pana la terapiile virtuale de ultima generatie in domeniul psihoterapiei sau rezultatele cercetarilor de 40 de ani ale Institutului Gottman in materie de terapie de cuplu.

Le stapanim si folosim interconectat si privim realitatea umana din toate perspectivele si fatetele posibile.

3. Actionam avand mereu in minte scopul final pe care vrem sa-l obtinem si ne concentram pe terapii de scurta durata strategice si centrate pe rezultate precise.

Daca o terapie functioneaza cu adevarat, ea trebuie sa dovedeasca rapid ca functioneaza.

4. Experienta personala indelungata in domeniul managementului medical multinational inseamna competenta de a-i intelege cu adevarat pe oamenii de business.

Coaching-ul la nivel de top management se realizeaza cu empatie venita din cunoasterea provocarilor lumii de business. Pe care n-o poti cunoaste cu adevarat decat daca faci parte din ea.”

 

logo-linkedin
logo-colegiul-medicilor-din-romania
logo-copsi
logo-emcc
logo-ISTT