15 mart. 2020

Mi-am vindecat frica de zbor prin terapie virtuala la ID Therapy Bespoke Treatment Center (marturie pacient)

"Fobia de zbor se manifesta prin dorinta de a evita acea activitate, de a gasi pretexte de a nu zbura, de a gasi tot timpul explicatii pentru care nu doresti sa zbori, sau alternative. De genul: Pot sa ajung si cu masina in acel loc."- Petru Calinescu

 „Dupa terapia cu realitate virtuala pot sa fac fata surprinzator de bine zborului. Pot spune ca nu mai am nicio fobie despre care merita sa povestesc”- Petru Calinescu

Petru Calinescu a apelat la serviciile Id Therapy Bespoke Treatment Center pentru a-si trata frica de avion prin terapie virtuala.

Rezultatul a fost de succes, Petru a reusit nu doar sa scape de frica de zbor cu avionul cu ajutorul Realitatii Virtuale, dar acum este complet relaxat atunci cand are parte de un zbor.

Afla povestea lui Petru, in video-ul urmator:

 

 

Petru Calinescu a invins aceasta fobie cu ajutorul Terapiei Virtuale, o terapie revolutionara, unica in Romania, folosita la nivel mondial pentru tratarea diverselor fobii: frica de zbor, frica de a vorbi in public, frica de cladiri inalte, frica de furtuni, frica de spatii inchise, frica de poduri.

Terapia cu realitate virtuala este o metoda de expunere, care utilizeaza imagini generate ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonatii la newsletter.

Esti deja abonat? Introdu adresa de email in campul de mai jos pentru verificare.


Nu esti deja abonat?

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *