14 mart. 2020

Am scapat de atacurile de panica la ID Therapy Bespoke Treatment Center cu Dr. Nadia Gorduza (marturie pacient)

"Aveam transpiratii reci, eram foarte agitat si voiam sa ma plimb, sa ma misc din loc in loc, nu imi gaseam starea" – Valentin

„Inainte ajunsesem sa mananc doar o felie de paine sau cateva imbucaturi.”- Valentin

"Pentru mine, lucrul cel mai daunator era ca eram dependent de pastile. Acum ma simt bine" – Valentin

„Am aflat de Id Therapy de la un pacient al matusii mele, care avea frica de zbor cu avionul. De la frica asta a ajuns sa zboare 10-12 ore fara probleme. Eu nu mai voiam sa iau pastile, am vrut sa ma autosugestionez, in asa fel incat sa nu fiu dependent de pastile.”- Valentin

Urmariti povestea lui Valentin care a scapat de atacurile de panica, datorate fricii ca se va ineca cu mancare, cu ajutorul psihoterapiei scurte strategice si al terapiei virtuale, prin exercitii de respiratie si training autogenic, care il calmau si ii generau o stare de bine.

Aflati povestea sa, aici:

 

 

Un atac de panica este un episod intens si subit de frica care poate sa declanseze reactii fizice severe, cand nu exista niciun pericol real sau o cauza iminenta. Atacurile de panica pot fi extrem de infricosatoare. Cand are loc un atac de panica ne putem gandi ca ne pierdem controlul, ca facem un infarct sau ca suntem pe punctul de a muri.

Majoritatea persoanelor au unul sau doua atacuri de panica pe durata intregii vieti, iar problema dispare atunci cand situatia stresanta dispare si ea. Dar daca atacurile de panica persista, sunt recurente si petreci majoritatea timpului in spaima, exista posibilitatea sa suferi de tulburare de panica.

Desi atacurile de panica pot parea inspaimantatoare, ele nu iti ameninta viata, dar iti pot afecta calitatea ei.<...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonatii la newsletter.

Esti deja abonat? Introdu adresa de email in campul de mai jos pentru verificare.


Nu esti deja abonat?

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *