31 mai 2017

Ce spun trasaturile fetei despre preferintele in alegerea partenerului?

75% dintre oameni isi pot da seama de preferintele tale in ceea ce priveste alegerea partenerului, doar uitandu-se la trasaturile fetei.

Oamenii citesc o multime de lucruri surprinzatoare pe fata noastra, inclusiv despre preferintele in alegerea partenerului, printr-o singura privire.

O noua cercetare, publicata in revista “Evolution & Human Behavior” (Boothroyd et al., 2009), referitoare la trasaturile fetei oamenilor, a descoperit faptul ca barbatii care au nasuri mari, maxilare patrate si ochi mici, transmit lumii ca prefera relatii pe termen scurt.

Nadia Gorduza – medic, psihoterapeut si business coach

Femeile cu buze mai mari si ochii larg deschisi trimit acelasi semnal, si anume ca prefera relatiile pe termen scurt.

Concluziile provin dintr-un studiu in care oamenilor care au participt la cercetare li s-au aratat anumite fete si li s-a cerut sa ghiceasca preferinta acestor figuri pentru:
• Relatii pe termen scurt
• Aventura de o noapte
• Sexul fara dragoste

Incredibil, 72% au identificat cu precizie atitudinile sexuale ale barbatilor si femeilor, doar uitandu-se la fotografiile acestora.

Barbatii cu un maxilar patrat, nasul mai mare si ochii mici semnalizeaza o masculinitate mai mare.

Se pare ca femeile au tendinta de a evita barbatii care arata prea masculin si ii prefera pe cei care par a fi un pariu mai bun pentru o relatie pe termen lung.

Barbatii, pe de alta parte, au tendinta de a merge catre femeile care arata ca ar putea prefera o relatie pe termen scurt.

Doctorul Ben Jones, unul dintre autorii studiului despre alegerea partenerului, a declarat:

“Multe studii anterioare au aratat ca oamenii pot face multe aprecieri in ceea ce priveste o persoana dupa trasaturile fetei acesteia, inclusiv lucruri ca sanatatea si chiar unele trasaturi de personalitate, cum ar fi introversia.

Acesta este intr-adevar primul studiu care arata faptul ca oamenii sunt, de asemenea, sensibili la semnalele faciale subtile referitoare la tipul de relatii romantice pe care ceilalti le-ar putea prefera”.

Prin tehnici de Facereading poti, in mai putin de 1 minut, sa faci o scanarea rapida a persoanei care te atrage si sa evaluezi gradul de compatibilitate pe care il aveti.

Este sau nu partenerul sau partenera potrivita.


Date de contact pentru Centrul ID THERAPY Bespoke Treatment Center

Telefon: +4 0751 202 272
Email: office[at]idtherapy.ro
Adresa: Strada Naum Ramniceanu, nr. 23, ap. 1, Sector 1, Bucuresti, Romania

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *