15 mai 2017

Facereading- Accelereaza-ti succesul in Business! (VIDEO)

Facereading (citirea fetei) este un instrument extrem de important pentru mediul de business.

Facereading ajuta profesionistii din resurse umane sau headhunterii sa vada ce este în spatele unui CV sau al unor teste psihologice.

Prin Facereading, specialistul de resurse umane poate sa „citeasca” trasaturile de personalitate și istoricul personal al candidatului cu o acuratețe de peste 90%, daca este antrenat in consecinta.

Uneori intuitia și experienta nu sunt suficiente pentru a ajunge la esenta unei persoane și la valorile sale primordiale, care pot fi mascate printr-un comportament educat in timp.

Profiling prin Facereading

Profiling prin Facereading ar trebui sa faca parte din “tolba personala” a oricarui manager de echipa, de la CEO la sales manager si HR manager, sau orice persoana din headhunting.

Atunci cand ne nastem, atat creierul, cat si fata noastra sunt ca o panza alba.

Ca urmare a informatiilor și a evenimentelor de care ne lovim de-a lungul timpului, acestea se modifica.

Astfel, tot ceea ce experimentam de-a lungul vietii se poate vedea la nivelul musculaturii faciale, a structurii osoase si a liniilor fine, care in timp se dezvolta.

Fiecare rid spune o poveste.

Dincolo de ceea ce transmite fiecare element al fetei noastre, cel mai mult conteaza conexiunea pe care specialistul o poate realiza intre diferitele indicii oferite de fata candidatului.

Avantajul Facereading este că poti accesa cu usurinta persoana din fata ta.

Este ca si cum ai avea acces la panoul sau de comanda.

Aflati mai multe despre CREIERUL EXECUTIV – LOBUL FRONTAL – RESPONSABIL PENTRU CONTROLUL ASUPRA JUDECATII SI COMPORTAMENTULUI ETIC 

De asemenea, eviti sa pierzi timpul pe care l-ai fi irosit angajand o persoana pe un post nepotrivit sau discutand cu un potential partener de afaceri dezinteresat.

Alte avantaje sunt reducerea semnificativa a ratei de esec in angajare, cresterea nivelului de motivare a oamenilor si rularea cat mai mica a fortei de munca.

Evident ca toate acestea au un impact pozitiv si in P&L companiei.


Facereading la ID Therapy :

Sesiuni individuale de Facereading ad-hoc (fata in fata, pe Skype sau dupa poza) pentru a oferi o cheie rapida de intelegere a realitatii profunde a unei persoane, intelegere altfel disponibila doar intr-o lunga perioada de timp;

Facereading Academy pentru cei care vor sa aprofundeze tehnicile si sa devina ei insisi experti in citire.

In functie de nevoile individuale, sesiunile pot fi concepute personalizat, intre minim 3 si maxim 20 de zile de studiu si practica intensiva.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *