Video Video

Blood needles or injection phobia test

Blood needles or injection phobia test

We all have things that frighten or worry us. Needle phobia affects up to 10% of the world’s population. Are you afraid of needles and injections? Are you afraid to donate blood because you are afraid of syringe needles? The following questions are related to thoughts, feelings, and behaviors that you may or may not have had in various situations.
Answer the following questions by checking one of the boxes.

 • I agree to be contacted by email for general marketing purposes

  Through the www.idtherapy.eu website, we provide contact forms for contacting us to find out more about the services offered, addressing requests and formulating complaints and suggestions.

  In order for your requests to reach us and for us to contact you, we collect your personal data (name, surname, phone number and e-mail address).

  We also want to provide you with information about our psychological and medical services and benefit from our promotions. If you agree to receive advertising and marketing information from us, please tick the appropriate box below.

  We ensure that the security and confidentiality of our customer data is very important to us. In this regard, please read the privacy notice of our clients' privacy, available here.

  Thank you for your trust in our services and the way we protect your data.

 • Please check the item below that makes you most anxious. Choose only one item.

 • 1. I felt moments of sudden terror, fear, or fright in these situations

  1 / 10

 • 2. I felt anxious, worried, or nervous about these situations

  2 / 10

 • 3. I had thoughts of being injured, overcome with fear, or other bad things happening in these situations

  3 / 10

 • 4. I felt a racing heart, sweaty, trouble breathing, faint, or shaky in these situations

  4 / 10

 • 5. I felt tense muscles, felt on edge or restless, or had trouble relaxing in these situations

  5 / 10

 • 6. I avoided, or did not approach or enter, these situations

  6 / 10

 • 7. I moved away from these situations or left them early

  7 / 10

 • 8. I spent a lot of time preparing for, or procrastinating about (i.e., putting off), these situations

  8 / 10

 • 9. I distracted myself to avoid thinking about these situations

  9 / 10

 • 10. I needed help to cope with these situations (e.g., alcohol or medications, superstitious objects, other people)

  10 / 10

 • Go to result...

Florin EnceanuFlorin Enceanu
13:11 18 Sep 22
Am inceput consilierea pentru frica de zbor, spunandu-i doamnei Gorduza ca eu nu cred in povestea acesta, de a-mi depasi aceasta temere printr-o terapie VR. Ca una-i zborul real si alta este o simulare.Cum s-a derulat totul mai departe?In primul rand mi-a castigat increderea inca din prima zi, datorita experientei si modului in care aborda totul. S-a simtit pe deplin pregatirea dansei ca medic si acreditarile obtinute in Italia si SUA.Mai apoi, dupa ce am terminat ultimul modul, am avut parte si de primul zbor, un zbor in care senzatiile experimentate au fost exact ca cele din simulare. Fara vreun atac de panica sau vreo problema notabila. Asta dupa ce in urma cu un an, doar trecand pe langa eroport si imaginandu-ma intr-un avion, ma facea sa ma simt teribil, gandindu-ma atunci ca nu voi zbura niciodata.Recomand cu toata increderea tuturor persoanelor care sufera de aerofobie.
Marius NiculaeMarius Niculae
14:46 26 Jul 22
Sunt foarte putini oameni care îți marchează viața! Pentru mine, Nadia, este unul dintre ei. După 8 ani in care vedeam lumea doar din pozele prietenilor din vacanța, am reușit!Am zburat pana in Tenerife, 6 ore, alături de familia mea, fără nicio problema. Dacă înainte îmi era teama doar când ma gândeam ca voi cumpara biletele de avion, acum nu mai am nicio problema.Faceți lucruri minunate și datorită tehnicilor învățate am reușit sa trec peste acest blocaj!Multumesc Nadia! 🙏🙏🙏
adrian marinadrian marin
06:15 25 Jul 22
Buna ziua! Desi am fost sceptic in ceea ce priveste VR-ul pentru ca am considerat ca nu va putea simula zborul, am fost placut surprins sa aflu, chiar din primele sedinte, ca te plaseaza exact unde trebuie: in avion.😁Experienta este uimitoare! Fiecare element din VR iti pune in miscare mecanismul de aparare al corpului, care, pe parcursul sedintelor, te obisnuieste cu ceea ce va insemna zborul cu avionul. Si nu un zbor agitat, ci chiar unul linistit si plin de bucurii ca reusesti sa depasesti momentele pe care le-am crezut tensionate.D-na Gorduza Nadia: jos palaria! Un om cu o rabdare fara margini si o pregatire deosebita. A stiut in fiecare etapa ce "butoane" sa apese ca sa ma determine sa prind incredere ca totul va fi bine pe timpul zborului. Si asa a fost.Recomand cu caldura programul!Felicitari si va multumesc doamna!Dragilor, aveti incredere ca puteti sa zburati linistiti dupa acest program!
teodor tucateodor tuca
15:09 04 Oct 21
Multumesc doamnei doctor Nadia Gorduza pentru sedintele de terapie aplicata, foarte eficiente si cu rezultate deosebite in timp scurt.Exercitatiile invatate in timpul sedintelor cu dansa au fost de un real ajutor pentru mine si m-au invatat sa gestionez mult mai bine situatiile dificile si pe cele din afara zonei de confort.
George IvanGeorge Ivan
08:17 03 Aug 18
Terapie împotriva fricii de zbor cu succes. Pe lângă metodele de lucru specifice aș menționa și atmosfera liniștitoare care, cumva, te pregătesc pentru sesiunea de terapie cu realitate virtuală. Recomand cu căldură terapia cu doamna Nadia Gorduza.
js_loader