RAINA SAGUNA, Psihoterapeut integrativ specialist si psiholog clinician

Eu cred, cu tarie, ca psihoterapeutul este un reper emotional echilibrant si un garant al succesului clientului, in munca pe care acesta o parcurge cu sine. El este investit emotional, moral si informational de client, ceea ce impune un nivel de competenta, maturitate si responsabilitate deosebit. Preocuparea mea, fata de cei cu care lucrez, este sa ofer ajutor specializat, sa sprijin, sa sustin si sa insotesc persoanele dependente, in demersul lor psihoterapeutic, spre a dobandi si a mentine, atat bunastarea emotionala, cat si un stil de viata sanatos.

Studiind psihologia, fiind psiholog clinician si psihoterapeut integrativ specialist, format in Psihoterapie Integrativa, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, membru al Institutului Roman de Psihoterapie Integrativa si al Federatiei Romane de Psihoterapie, avand la baza formari in terapie cognitiv-comportamentala, hipnoza ericksoniana, psihoterapii de scurta durata, master in programare neuro lingvistica si coaching, scopul meu este de a-i ajuta pe oameni, pe tine, sa te intelegi mai bine, sa iti infrunti deschis temerile, obstacolele si motivele de preocupare, sa constientizezi acele mecanisme mentale inconstiente ce te impiedica sa iti eliberezi si sa iti canalizezi creativitatea in directia atingerii obiectivelor personale si profesionale dorite.

In cadrul proiectului Dependentii Anonimi, de mai bine de 6 ani, ajut persoanele dependente nu doar de alcool, fumat, substante, jocuri de noroc si munca, ci si persoanele dependente de bani, putere, imagine, tehnologie, jocuri video, internet, calculator, gadgeturi, control, performanta sa gaseasca un sens al propriei lor vieti, astfel incat sa se poata bucura de aceasta, liberi fiind de orice dependenta. Ceea ce imi aduce o extraordinara bucurie sunt eforturile incredibile pe care le depun cei pe care ii cunosc in cabinet, pentru a depasi situatia in care se afla si a avea o viata implinita, in acord cu valorile in care ei cred si pentru care se lupta. Apreciez si am un respect deosebit pentru reusitele lor.