MIHAI BRAN, Medic primar psihiatru, Asistent Universitar

Domnul Mihai Bran este medic primar psihiatru si asistent universitar in cadrul UMF Carol Davila Bucuresti.

Medic primar psihiatru, Asistent Universitar, Mihai Bran: „Avand credinta ca fiecare pacient are nevoie de o abordare personalizata si integrata atat din punct de vedere diagnostic, cat si terapeutic, mi-am imbogatit expertiza profesionala si cu un master in psihoterapie strategica de scurta durata.

Experienta mi-a dovedit ca terapiile farmacologice si psihoterapeutice bazate pe dovezi stiintifice solide insotite de tehnologii inovatoare permit cu siguranta o recuperare rapida si de calitate pacientilor.

Inovatia in medicina fiind unul din domeniile mele de interes, impreuna cu  o echipa de profesinisti de top din Romania am fondat un ONG care promoveaza folosirea tehnologiilor moderne in practica psihiatrica si crearea unor platforme online cu informatii despre patologia psihiatrica.

Manifest un interes crescut in domeniul psiho-oncologiei fiind implicat in cadrul doctoratului in cercetarea tulburarilor psihiatrice aparute dupa radioterapia cerebrala si tratamentul acestora.

Tratamentul depresiei, al tulburarilor de anxietate, al insomniei, al tulburarilor de dinamica sexuala reprezinta principala mea preocupare, iar rezultatele obtinute pana acum imi dau incredere ca printr-o abordare individualizata starea de sanatate a pacientilor se poate imbunatati semnificativ intr-o perioada scurta de timp.”

logo-linkedin
logo-colegiul-medicilor-din-romania