Catalina Maria Popoviciu, Psiholog, Contributor Blog

Catalina Maria Popoviciu este psiholog si masterand in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, specializarea Psihologia Sanatatii-Cercetare clinica si Optimizare Comportamentala.

Sunt o persoana orientata catre dezvoltare profesionala continua si imi place sa fiu mereu la curent cu inovatia si cercetarile stiintifice in domeniul sanatatii mintale, alegand astfel sa iau parte la doua stagii de studiu Erasmus la Universita Europea di Roma si la Universita degli studi di Padova.

Sunt atrasa de cercetare, iar in atentia mea isi au locul studii referitoare la fenomenele cele mai actuale din psihologie, precum bullying, cyberbullying, influenta social-media asupra sanatatii mintale, cyber-psihologie.

Consider ca psihicul uman are o capacitate infinita de modelare si remodelare, avem toate resursele necesare depasirii obstacolelor din viata noastra daca suntem informati si dispunem de strategii adecvate. Din acest motiv imi doresc ca prin experienta profesionala acumulata si prin continua dezvoltare a acesteia sa reusesc sa ii indrum pe cei din jurul meu catre resursele interioare si catre exploatarea lor benefica.