23 iun. 2016

Empatia – Calitatea Oamenilor Sensibili

Ai intrat vreodata intr-o camera si ai simtit cum te cuprinde un val de energie negativa?

Ai avut vreodata o conversatie cu o persoana necunoscuta si ai putut spune despre ea ca este trista sau are probleme, fara ca aceasta sa scoata un cuvant despre acest lucru?

Cand privesti ceva ce ti se pare incredibil de frumos, ai tendinta de a incepe sa plangi, simtind ca e atat de multa frumusete incat nu poti sa o cuprinzi?

Daca vreuna dintre situatiile de mai sus iti suna cunoscuta, inseamna ca esti o persoana empatica, foarte sensibila si foarte expusa stimulilor externi.

Iata 10 semne care definesc o persoana empatica:

  1. Ti se spune des ca esti o persoana prea sensibila, prea emotionala si ca iti „pui inima pe tava”. De asemenea, cei din jur sunt surprinsi de faptul ca poticiti gandurile” sau sentimentele altora, pe care ei nici macar nu le observa.
  2. Negativismul te copleseste. In timp ce altii pot tolera vocile ridicate, conflictele sau starile tensionate, pe tine te distrug psihic. Poti ajunge sa te simti rau fizic sau sa resimti durere ca rezultat al valului de energie negativa din jurul tau. Tu ai nevoie de liniste si armonie.
  3. Te obosesc locurile aglomerate. Nu iti place sa mergi la mall, in aeroporturi sau alte locuri publice si aglomerate, pentru ca te simti sufocat si te extenueaza. Simti nevoia sa pleci cat mai repede si sa stai cu gandurile tale.
  4. Ai o intuitie grozava. Esti ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonatii la newsletter.

Esti deja abonat? Introdu adresa de email in campul de mai jos pentru verificare.


Nu esti deja abonat?

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *