23 ian. 2017

Cum poti sa fii mai fericit – o metoda garantata

Un studiu recent efectuat asupra unui numar de 10,000 de persoane iti arata cum poti sa fii mai fericit azi, chiar daca esti cel mai morocanos om.

Raspunsul la intrebarea "cum poti sa fii mai fericit" este pur si simplu acesta: sa te misti putin mai mult. O noua cercetare a descoperit faptul ca putina miscare fizica in plus ii face pe oameni mai fericiti in mod considerabil.

Activitatile care nu pot fi clasificate ca si exercitiu fizic, dar care implica putina miscare, sunt suficiente pentru a oferi un impuls. Este o metoda foarte buna daca te ridici de la birou sa te plimbi putin.

Doctorul Jason Rentfrow, unul dintre autorii lucrarii, a declarat:Datele noastre arata ca oamenii mai fericiti sunt mai activi in general. Cu toate acestea, analizele noastre au indicat, de asemenea, ca perioadele de activitate fizica au dus la cresterea starii de spirit pozitive, indiferent de starea de spirit initiala.

Au existat mai multe studii asupra efectelor psihologice pozitive pe care le are exercitiul fizic, dar ceea ce am descoperit noi este faptul ca nu trebuie sa iesi afara si sa alergi la un maraton. Cum poti sa fii fericit? Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te angajezi periodic in activitati fizice usoare pe tot parc...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonatii la newsletter.

Esti deja abonat? Introdu adresa de email in campul de mai jos pentru verificare.


Nu esti deja abonat?

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *