08 mai 2017

Salveaza-ti Casnicia prin Terapia de Cuplu – Metoda Gottman! (VIDEO)

Metoda Gottman este o abordare terapeutica bazata pe cercetari stiintifice timp de 40 de ani pe mai mult de 3000 de cupluri si pe protocoale terapeutice.

Metoda Gottman a fost dezvoltata de catre Dr. John Gottman, care a fost declarat unul din cei mai influenti 10 psihoterapeuti din lume din ultimii 25 de ani de catre Psychotherapy Networker.

Terapia de Cuplu prin Metoda Gottman are rezultate extraordinare pentru:

-cuplurile care doresc si nu pot să depășească momente de cumpana in relatia lor -cuplurile care nu stiu sa isi gestioneze conflictele si ajung in blocaj -cuplurile care au trecut printr-un eveniment traumatic, cum ar fi tradarea, si vor sa isi refaca casnicia cu acelasi partener -pentru orice cuplu care isi doreste o casnicie armonioasa pe termen lung

Abordarea Gottman a devenit populara pentru ca este pragmatica, are baze stiintifice si este focalizata pe latura pozitiva a relationarii. Metoda Gottman implica mai multe strategii prin care se consolideaza sentimentele de prietenie si intimitate, se gasesc solutii pentru a rezolva eficient conflictele si se construiesc proiecte de viata comune.

Experienta terapeutica prin metoda Gottman

Dupa ce parten...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonatii la newsletter.

Esti deja abonat? Introdu adresa de email in campul de mai jos pentru verificare.


Nu esti deja abonat?

Articole asemanatoare

One thought on “Salveaza-ti Casnicia prin Terapia de Cuplu – Metoda Gottman! (VIDEO)

  1. Trairile oamenilor, reactiile lor care sunt ca flesul unui blitz aici este problema. Educatia, respectul pentru celalalt este dupa mine cheia unui comportament civilizat de ambele parti. Nu prea stiu sa ma exprim evaziv desi imi doresc asa ca va urez toate cele bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *