08 mai 2017

Salveaza-ti Casnicia prin Terapia de Cuplu – Metoda Gottman! (VIDEO)

Metoda Gottman este o abordare terapeutica bazata pe cercetari stiintifice timp de 40 de ani pe mai mult de 3000 de cupluri si pe protocoale terapeutice.

Metoda Gottman a fost dezvoltata de catre Dr. John Gottman, care a fost declarat unul din cei mai influenti 10 psihoterapeuti din lume din ultimii 25 de ani de catre Psychotherapy Networker.

Terapia de Cuplu prin Metoda Gottman are rezultate extraordinare pentru:

-cuplurile care doresc si nu pot să depășească momente de cumpana in relatia lor
-cuplurile care nu stiu sa isi gestioneze conflictele si ajung in blocaj
-cuplurile care au trecut printr-un eveniment traumatic, cum ar fi tradarea, si vor sa isi refaca casnicia cu acelasi partener
-pentru orice cuplu care isi doreste o casnicie armonioasa pe termen lung

Abordarea Gottman a devenit populara pentru ca este pragmatica, are baze stiintifice si este focalizata pe latura pozitiva a relationarii. Metoda Gottman implica mai multe strategii prin care se consolideaza sentimentele de prietenie si intimitate, se gasesc solutii pentru a rezolva eficient conflictele si se construiesc proiecte de viata comune.

Experienta terapeutica prin metoda Gottman

Dupa ce partenerii au trecut printr-o experienta terapeutica prin metoda Gottman isi stabilesc un mod de functionare cu totul nou, o relatie mult mai echilibrata, sanatoasa si fericita pe termen lung.

Terapia Gottman ofera garantia unei casnicii echilibrate si solide, dar este esential ca partenerii sa isi asume noul mod de comunicare, de gestionare a conflictelor si de autolinistire

Cuplurile sunt invatate cum sa tina aceasta casa a fericirii functionala si le sunt oferite solutii personalizate astfel incat de la temelie la acoperis casa relatiei sa nu poata fi zdruncinata de niciun cutremur.


Dr. Nadia Gorduza este singurul Certified Gottman Couple Therapist & Trainer din Romania, reprezentant exclusiv al Institututui Gottman in Romania.

Date de contact pentru Centrul ID THERAPY Bespoke Treatment Center

Telefon: +4 0751 202 272
Email: office[at]idtherapy.ro
Adresa: Strada Naum Ramniceanu, nr. 23, ap. 1, Sector 1, Bucuresti, Romania

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *