20 aug. 2017

Care este singurul lucru pe care o femeie il cauta la un barbat? (VIDEO)

Cont bancar cu 6 cifre? Abdomen cu 6 patratele? Fat Frumos calare pe cal alb? NU! ESTE INCREDEREA, asta cauta o femeie la un barbat.

Increderea nu vine din faptul ca este sau nu un barbat capabil sa intre intr-o relatie pe termen lung sau daca a fost sau nu loial. Evident ca acestea sunt foarte importante, dar increderea inseamna mult mai mult. Increderea inseamna sa fii ceea ce spui ca esti si sa faci ceea ce spui ca vei face. E despre cat de responsabil si de credibil esti.

Ce face ca increderea sa fie atat de speciala pentru o femeie? Ganditi-va putin la asta!

De-a lungul timpului, din punct de vedere evolutionist, siguranta femeii precum si a copiilor ei a fost in stransa dependenta cu increderea in partener. Se stie ca femeia avea grija de cuib, iar barbatul se ocupa de aprovizionarea si siguranta cuibului.

Nadia Gorduza, Medic Psihoterapeut, Certified Gottman Couple Terapist & Trainer

Implicarea tatilor joaca un rol crucial in sanatatea si succesul copiilor. Neimplicarea tatilor creste de 5 ori riscul ca acei copii sa ajunga saraci si de 3 ori sa esueze la scoala, pe langa problemele emotionale, de comportament, adictie de droguri, riscul de a ajunge sa fie implicati in crime sau tentative de suicid.

Barbatul face diferenta! De aceea o femeie isi cauta in primul rand un barbat care sa fie de incredere si care sa ii dea senzatia ca este in siguranta.


Dr. Nadia Gorduza este singurul Certified Gottman Couple Therapist & Trainer din Romania, reprezentant exclusiv al Institututui Gottman in Romania.

Date de contact pentru Centrul ID THERAPY Bespoke Treatment Center
Telefon: +4 0751 202 272
Email: office[at]idtherapy.ro
Adresa: Strada Naum Ramniceanu, nr. 23, ap. 1, Sector 1, Bucuresti, Romania

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *