15 mai 2017

7 Principii pentru o Casatorie Fericita (VIDEO)

Imaginati-va casatoria voastra ca o casa in varianta 2D, care are 2 pereti de rezistenta - Increderea si Angajamentul - si 7 etaje, care sunt de fapt cele 7 principii solide pentru o casatorie fericita.

Temelia casei pentru o casatorie fericita este PRIETENIA.

Totul incepe cu cat de bine ne cunoastem partenerul. Acest principiu poarta denumirea de "Construirea Hartilor Iubirii". 

Parterul casei este reprezentat de modul in care "Impartasim Afectiunea si Admiratia" pentru partenerul nostru. Urmatorul principiu, Etajul 1, este despre cum "Sa stai cu fata catre celalat si sa nu ii intoarci spatele".

Etajul 2 este reprezentat de "Perspectiva Pozitiva a ambilor parteneri asupra lucrurilor". Urmatorul etaj (3) este zona cea mai delicata in orice casatorie, si anume "Gestionarea Conflictelor". Fara o prietenie sanatoasa si solida niciun cuplu nu va reusi sa isi gestioneze conflictele cu bine, ca sa nu ajunga in blocaj.

Principiul 4 poarta numele de "Perspectiva pozitiva". Mentine un punct de vedere pozitiv referitor la partener si apreciaza si respecta lucrurile pe care el le face sau le vede diferit de tine

Aflati mai multe despre  PROGRAMUL GOTTMAN

Principiul numarul 5 este "Panoul de control al unei relatii". Urmatorul principiu (6), extre...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonatii la newsletter.

Esti deja abonat? Introdu adresa de email in campul de mai jos pentru verificare.


Nu esti deja abonat?

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *